Povipommi Susanna Penttilä yhdistää työn ja lemmenloman – ”Harvemmin tulee käytyä rilluttelemassa yhdessä”

Uutiset | 23.02.2019 14:06

Helsingin arvoalueella putiikkiaan pyörittävä Susanna Penttilä, 45, suuntaa pian muotiluomusten perässä Pariisiin. Mukaan lähtee poikkeuksellisesti myös rakas Ronnie Roos, 28.

– Siitä tulee työmatkan ja loman yhdistelmä. Meidän kummankin arki on nykyään niin hektistä, että tekee hyvää päästä hetkeksi viettämään laatuaikaa yhdessä, Susanna huokaili Seiskalle Cosmic -korusarjan vip-tilaisuudessa.

Susanna Penttilää ja 17 vuotta nuorempaa Ronnie-rakasta näkyy nykyään harvoin julkisuudessa. – Enää ei tule oikein rilluteltua, kun arkikiireet painavat päälle!
Susanna Penttilää ja 17 vuotta nuorempaa Ronnie-rakasta näkyy nykyään harvoin julkisuudessa. – Enää ei tule oikein rilluteltua, kun arkikiireet painavat päälle!

 

Lue myös: Jestas, mitkä kurvit! Tämän seksikkäämmäksi ja paljastavammaksi ei tyyli voi muuttua - uskoisitko Susanna Penttilää 45-vuotiaaksi? Kuvagalleria!

Susannan Ronnie-rakas on Red Wedding -bändin kitaristi. Levytyssopimuksen saanut uutuusyhtye viimeistelee parhaillaan debyyttialbumiaan.

– Kiirettä pitää, olemme juuri studiovaiheessa. Kaikki aika menee bändiin, Ronnie kertoo.

– Ja kun on vielä lapsikin, niin harvemmin tulee enää käytyä rilluttelemassa yhdessä, Susanna lisää.

Lue myös: Susanna Penttilän huikeita bikinipakaroita ihastellaan kilvan somessa: "Liian harvoin tulee kuvia tästä kuvakulmasta, kerrassaan mahtavaa!" Katso!

Muodokas blondi ehtii putiikin pyörittämisen lomassa vielä toisinaan rakkaan harrastuksena pariin eli hevosen selkään.

– Nautin yhä ratsastamisesta, mutten enää hyppää esteitä. On tullut ikää ja pelko perseeseen! Susanna nauraa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Matti Matikainen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!