fbqPovipommi Marika Fingerroosia kritisoitiin somessa liian paljastavista kuvista: "Olet naimisissa ja sinulla on lapsia" - nän hän vastasi ja pisti paremmaksi vieläkin seksikkäämmällä kuvalla! | Seiska
Katso kuvat!
Marika Fingerroos

Povipommi Marika Fingerroosia kritisoitiin somessa liian paljastavista kuvista: "Olet naimisissa ja sinulla on lapsia" - nän hän vastasi ja pisti paremmaksi vieläkin seksikkäämmällä kuvalla!

Uutiset | 21.08.2018 20:50

Kohukaunotar Marika Fingerroos on tunnettu seksiä tihkuvista somekuvistaan.

KATSO MYÖS: MARIKA FINGERROOSIN LOMAKUVISTA EI PALJASTA PINTAA PUUTU - ESITTELEE JÄTTIPOVEAAN JA PAKAROITAAN AULIIMMIN KUIN KOSKAAN! KATSO KUVAT!

Viikonloppuna hän julkaisi Instagramissa alastonkuvan pelkät pelastusliivit yllään ja merimieshattu päässään, ja sai huutia naispuoliselta seuraajaltaan.

Miksi esittelet itseäsi! Ei pahalla.olet naimisissa ja sinulla on lapsia. Nautitko kun taka kammarinpojat ei pysy pöksyissänsä.olet fiksu nainen kaikesta huolimati. Mitä saat siitä kun esittelet itseäsi noin paljaana?kaikella rakkaudella, tämä latasi otoksen kommenttiosioon.

Sanavalmis Marika ei kuitenkaan moisesta loukkaantunut.

- Olen aina tykännyt olla kuvissa ja rajani menee pornossa. Olen tuotteistanut itseni ja niin kauan teen ns. Kuvia kun kroppa katseet kestää, hän vastasi.

KATSO MYÖS: 

HUHHUH! POVIPOMMI MARIKA FINGERROOS PALVOO AURINKOA RODOKSELLA PIENEN PIENISSÄ BIKINEISSÄ: "TÄÄ LÄMPÖ RAKASTAA MUA JA MÄ SITÄ" - KATSO KUVAT!

JÖSSES, MIKÄ KUVAKULMA! MARIKA FINGERROOS JULKAISI LÄHIKUVAN BIKINIPEPUSTAAN: "TUOSTA EI NAINEN PARANE!"

"AFRODITE "TYÖN" TOUHUSSA" - MARIKA FINGERROOSIN KUUMAT LOMAKUVAT KREIKAN PLATANIAKSESTA! KATSO!

Sunnuntai-iltana Marikan Instagram-tilille ilmestyi lähikuva hänen puolialastomasta vartalostaan, joten kommentti ei ainakaan hidastanut superseksikkäiden ja paljastavien postausten tahtia.

 

#Goodnight #🍑

Henkilön Marika Tupila (@marika_fingerroos) jakama julkaisu

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!