Katso kuva!
Elina Tervo

Povipommi Elina Tervo avasi kimononsa seuraajilleen! Alaston purkautuminen: "Tajusin, että olen käynyt läpi paljon p*skaa"

14.12.2018 15:29

Kurvijumalatar ja tubettaja Elina Tervo villiintyy villiintymistään, ja nyt hän riisui Instagramissa viimeisetkin vaatteensa. 

Lue myös: ELINA TERVON MIELESTÄ MYÖS NAISTEN TULISI SAADA LIIKKUA NÄNNIT PALJAINA JULKISILLA PAIKOILLA - EI YMMÄRRÄ, MIKSI MIEHET HULLAANTUVAT: "MIKSI HOMOMIEHET SAAVAT OLLA ILMAN PAITAA?"

Tuoreessa kuvassa Elina poseeraa kallion juurella viehkeän punainen kimono päällään täysin luonnollisessa olotilassa, eli alasti. Samassa hän jakaa ajatuksia yli 18 tuhannelle seuraajalleen. Kuvan paikaksi on merkitty Meksiko.

- Oletko koskaan istahtanut alas ja todennut, että hemmetti olen käynyt elämässäni läpi p*askaa, Elina kirjoittaa kuvatekstissään englanniksi. 

Kaunottaren reissaamista on saanut seurata YouTubessa julkaistavassa Wanderers of The World -matkailuohjelmassa, joka on tulossa päätökseen. 

LUE LISÄÄ: OHO, ELINA TERVO JÄTTÄÄ LOPULLISESTI SUOMEN! ETSI MAAN, JOSSA HALUAA ASUA: "SE ON AINOA PAIKKA, JOKA TUNTUU KODILTA"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Have you ever just sat and thought. Fuck i've been through alot of shit... #world 📸 @jenn_farmer_photography

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo) on

Kurvikaunotar on julkaissut Meksikon reissultaan lukuisia muitakin kuvia, joista ei seksiä puutu. 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!