Uutiset
Katso kuva!

Povipommi Alisa Ranta-aho julkaisi harvinaisen kuvan miehestään: "Kyllä se rakkaus on vaan ihanaa" - katso!

24.09.2020 21:49

Suomen täydelliset venäläisnaiset ja Viidakon tähtöset -tosi-tv-ohjelmistakin tuttu uhkea malli Alisa Ranta-aho julkaisi häähumussa harvinaisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa.

Alisa julkaisi kuvan Instagram-tilillään ihanan saatetekstin kera.

Viime viikonloppuna oltiin murun kanssa häissä ja kyllä se rakkaus on vaan ihanaa! Kuultiin kauniita tarinoita hääparin rakkaudesta vuosien aikana ja tavattiin upeita ihmisiä, kaunotar kirjoittaa.

Lue myös: Viidakon tähtönen Alisa Ranta-aho poseeraa nautinnollisesti stringibikineissä: "Kesän 2020 viimeinen belfie, nähdään ensi vuonna" - kuva!

Lisäksi kaunotar muistuttaa myös muita jakamaan ja pukemaan ihanat tunteet sanoiksi.

Muistetaan hei pysähtyä välillä siinä arjen pyörityksen keskellä, arvostaa sitä omaa rakkautta ja kertoa sille kumppanille kuinka ihmeellinen hän on (sydän-emoji).

Alisa hehkutti onneaan sosiaalisessa mediassa myös vuosi sitten julkaistun kuvan yhteydessä.

Siitä asti kun oon ollut tän kultakimpaleen kanssa, hänen hyvyys on tarttunut muhun päivä päivältä yhä enemmän. Se mikä mä oon tänään on tän tyypin ansiota. Parempaa ihmistä en tunne, enkä usko et on olemassakaan, Alisa kirjoitti Instagramin kuvatekstiin.

Lue myös: Puput valtasivat olohuoneen! Tosi-tv-kaunotar Alisa Ranta-aho esittelee lemmikkinsä: ”Ovat aikamoisia gangstereita!”

Lue myös: Tosi-tv-tähti Alisa Ranta-aho joutui somehuijauksen uhriksi: Tämä ei ole vain minun tyhmyyttäni – tätä on tapahtunut kaikille!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!