Uutiset

Possen Viivi Pumpanen muutti maalle: syynä koira! Kuvat!

21.10.2016 20:48

MTV3:n Posse-viihdeohjelmassa esiintyvä vuoden 2010 Miss Suomi Viivi Pumpanen, 28, on muuttanut kaikessa hiljaisuudessa maaseudun rauhaan asumaan.

Viivin uusi koti sijaitsee Tuusulan Jokelassa.

Viivi ei ole ostanut asuntoa itselleen, vaan hän asuu siinä vuokralla. Vuonna 1999 rakennetun talon kokonaisneliömäärä on 176, mutta huoneistoala on 121 neliötä. Asunnossa on neljä huonetta ja keittiö.

 

 

Lähellä Helsinkiä

Viivin mukaan maalaisidylli ole tuntien ajomatkan päässä.

– Ei sieltä aja kuin puoli tuntia, kolme varttia maksimissaan, Viivi on sanonut.

Todellisuudessa matkaa Helsinkiin on yli 60 kilometriä, eikä se taitu rajoitusten mukaan ajettaessa alle tunnissa.

Viivillä on ainakin uusi menopeli. Hän kurvailee 3-litraisella BMW X3 -maasturilla, jolla on tosin ikää jo yli 10 vuotta. Pellin alta löytyy kuitenkin yli 230 hevosvoimaa.

 

 

Sinkku vai varattu?

Viivi kertoi Seiskalle viime vuoden lopulla muuttaneensa maalle ja asuvansa omakotitalossa kahdestaan Luna-koiransa kanssa.

– Myös edellinen kotini oli omakotitalo. Luna on ulkokoira, joten se ei edes sopeutuisi asumaan kerrostalossa. Haaveilen, että voisin hommata jossain vaiheessa toisen koiran. Suunnitteilla on myös, että lukisin itseni koirankouluttajaksi.

Viivi kertoi tuolloin Seiskalle, että muutto oli työkiireiden vuoksi hidas projekti.

– Viikko sitten sain sängyn koottua. Kuukauden nukuin lattialla. Olen purkanut yhden laatikon illassa, Viivi kertoo.

 

Viivi on esitellyt Luna-koiraansa myös Instagramissa.

 

Posse-tähti on ollut suhdetilanteestaan vaitonainen. Vuonna 2012 Viivi tapaili varattua perheenisää, kunnes ryhtyi heilastelemaan erään motocross-piireistä tutun miehen kanssa.

Viivi voitti viime vuonna Voitolla yöhön -ohjelman, ja hän juhli finaalibileiden jatkoilla aina aamuun asti tuntemattoman komistuksen seurassa.

 

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!