Uutiset

Porvoon 3-vuotiaan surmasta paljastui hyytäviä yksityiskohtia: Epäilty isä teki ex-puolisonsa elämästä helvettiä!

25.11.2017 14:02

Viime viikon maanantaina koko Suomea järkyttäneestä Porvoon lapsisurmasta on paljastunut hyytäviä yksityiskohtia.

38-vuotias ranskalainen mies sieppasi poliisin mukaan kolmevuotiaan tyttäreensä ja puukotti tämän hengiltä Lyseon leikkipuistossa. Lapsen äiti oli soittanut hätäkeskukseen, ja poliisit olivat paikalla kuudessa minuutissa. Miehen kiinniotossa käytettiin voimakeinoja.

- Edeltäviä tapahtumia ja yhteydenpitoa selvitetään. Epäiltyä on kuultu nyt toisen kerran, mutta kuulemisten sisältöä en voi kertoa. En voi ottaa tässä vaiheessa kantaa, onko hän ollut halukas selvittämään asiaa poliisin kanssa, tutkinnanjohtaja Jyri Hiltunen kertoi viikon alussa Seiskalle.

LUE: Porvoon lapsisurma järkyttää: Isä puukotti 3-vuotiaan lapsensa kuoliaaksi 

Kaikesta päätellen epäilty oli tehnyt ex-puolisonsa elämästä helvettiä jo aiemmin, heti parin erottua.

Mies oli muun muassa pitänyt häätää perheen asunnosta käräjäoikeuden päätöksellä tammikuussa 2017. Viime elokuussa oikeus puolestaan päätti, että isä saisi tavata lastaan vain valvotusti. Ratkaisu ei epäiltyä varmasti miellyttänyt, sillä hän oli uhannut tappaa tyttärensä, lapsen äidin ja itsensä. Tämän takia äiti oli hakeutunut lapsensa kanssa turvakotiin.

LUE MYÖS: Noora Karma järkyttyi: Porvoon leikkipuistosurmaaja kuuluu tuttavapiiriin!

Uhkailujen seurauksena äiti haki miehelle lähestymiskieltoa. Ennen huoltajuuspäätöksen antamista isä oli muun muassa kaapannut lapsensa Karibian saarille.

Mies on tuomittu myös toisen, alle 15-vuotiaan tyttärensä pahoinpitelyistä. Kaikissa kolmessa tapauksessa hän oli lyönyt lastaan remmillä useita kertoja.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Lehtikuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!