fbqPorttikielto huvilalle! Janne Katajalla 100-neliöinen villa Italian vuoristokylässä – ”Siellä tilanteen vakavuus ymmärretään paremmin kuin Suomessa!” | Seiska
Janne Katajalla on huvila Italiassa.

Porttikielto huvilalle! Janne Katajalla 100-neliöinen villa Italian vuoristokylässä – ”Siellä tilanteen vakavuus ymmärretään paremmin kuin Suomessa!”

Uutiset | 07.04.2020 08:24

Koronavitsauksen vaikutukset ulottuvat myös Riihimäen koomikkokaveruksiin. Janne Katajalla ja Aku Hirviniemellä ei ole mitään asiaa yhteisomistuksessa olevalle Italian-huvilalleen.

Lue myös: Tässä on Aku Hirviniemen ja Janne Katajan yli 100 neliön vuoristolukaali Italiassa: asunnolla oma Facebook-sivu – kuvat!

Ystävysten yli 100-neliöinen villa sijaitsee vuoristokylässä Pescaran maakunnassa.

– Ei ole mitään tietoa, koska pääsemme taas käymään siellä. Olen kyllä ollut yhteyksissä sikäläisiin, ja siellä tilanteen vakavuus ymmärretään sattuneesta syystä huomattavasti paremmin kuin meillä täällä Suomessa. Ihmisten pitäisi pysytellä kotona! Janne jyrisee.

SEISKA 4/2018 Kaksi vuotta sitten Seiska etsi ja kuvasi Jannen Akun ostaman italialaisen talon, jota he vuokraavat vieraille.
SEISKA 4/2018 Kaksi vuotta sitten Seiska etsi ja kuvasi Jannen Akun ostaman italialaisen talon, jota he vuokraavat vieraille.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!