Hyppää pääsisältöön
Krista Pärmäkoski pitää yhteyttä Antti Tuiskun kanssa.

Poptähti Antti Tuiskun ja hiihtäjä Krista Pärmäkosken kemiat natsaavat: ”Olemme ystäviä!”

Hiihtäjä Krista Pärmäkoski, 28, kertoi Seiskalle lyöneensä hiljattain harjoitushynttyyt yhteen poptähti Antti Tuiskun, 35, kanssa.

– Suuntasin huhtikuussa pyöräleirille Espanjaan, jossa treenasimme Antin kanssa yhdessä. Sitten meillä olikin niin hauskaa, että päätimme alkaa pitää yhteyttä, Krista kertoo Seiskalle Rukalla.

Lue lisää: Hiihtäjä Krista Pärmäkoski Seiskalle: Treenaan Antti Tuiskun kanssa!

Myöhemmin Krista ja Antti ovat treenanneet yhdessä muun muassa St. Moritzissa. Kaksikon kemiat natsaavat niin hyvin, että kyseessä on kuulemma aito ystävyys.

– Kyllä me olemme ihan ystäviä. Viestittelemme ja pidämme paljon yhteyttä. Pyrimme myös näkemään mahdollisuuksien mukaan, jos vain aikaa löytyy.

Lue myös: Hiihtäjä yllättyi popparin teräksisestä fysiikasta! Krista Pärmäkoski avautuu yhteistreeneistä: Antti Tuisku nöyryytti minua!

– Urheilijoissa ja muusikoissa on yllättävän paljon samaa. Hänen keikkaan valmistautumisessaan on paljon samoja elementtejä kuin itselläni hiihtokisaan lähtiessä. Meitä yhdistää myös tietynlaiset paineet ja odotukset, Krista näkee.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!