Katso kuva!

Popparin seuralaiset ärsyyntyivät! Antti Tuisku yllätti tanssilattialla – kuva!

Uutiset | 01.08.2020 09:27

Poppari Antti Tuisku bailasi rinta rottingilla Lahden Wintissä ystäviensä kanssa. Pirteä Antti pyörähteli keskellä yökerhon tanssilattiaa ihmisjoukon seassa.

– Ympärillä pörräävien ihmisten käytös ärsytti hiukan Antin seuralaisia, silminnäkijä sanoo.

– Välillä he joutuivat hieman ojentamaan yli-innokkaita ihailijoita. Jengi nyki koko ajan Anttia hihasta, mutta se ei lopulta haitannut porukan hauskaa iltaa, vintiltä viserrellään.

Antti Tuisku

Lue myös: Antti Tuisku julkaisi härskin musiikkivideon: makaa alastomana sohvalla - katso!

Hurja tulos puolimaratonilla!

Antin kesä on ollut aktiviteetteja täynnä. Suomen suurimmaksi pop-tähdeksi itsensä nimittänyt laulaja on muun muassa tehnyt oman ennätyksensä puolimaratonilla, leikkauttanut itselleen uuden kampauksen sekä käynyt uimassa ja tietysti kaljalla ja pitsalla.

Heinäkuun alussa hän fiilisteli Instagramissa kesän upeutta ja huikeita suorituksiaan:

- TÄMÄ FIILIS!!!! Laitoin alkukesästä viestiä, että saisinko Rovaniemellä adustavista huippu-urheilijoista itelleni kirittäjiä puolimaratonille, että voisin pitkästä aikaa yrittää ennätystä ja 1:30h alitusta. Siitä se ajatus sitten lähti, mies kirjoitti.

- 21,1km, OMA ENNÄTYS SYNTYI AIKAAN 1:29:00!! Tämä toimi tällaisena korona-ajan välitavoitteena ja v****ksen purkamisena, että kun keikat alkaa niin täältä pesee! Nyt me lähetään kaljalle ja pitsalle! VAMOS!

Lue lisää: Huh, mikä uimahousukuva! Antti Tuisku on elämänsä kunnossa - teki hurjan tuloksen puolimaratonilla: "Täältä pesee!"

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!