Costello Hautamäki kehuu Elli Haloota.

Popedan kitaravirtuoosi Costello Hautamäki kehuu nuorempaa muusikkokollegaansa: ”Rouva tykkää Haloosta ja minä Ellistä!”

23.02.2020 12:07

Popedan kitaristi Vesa-Pekka "Costello" Hautamäki, 56, ja Sanna-vaimo eivät ole juuri antaneet parisuhdehaastatteluja, sillä heitä harvemmin näkee julkisesti yhdessä. Hiljattain aviopari teki kuitenkin poikkeuksen pyörähdettyään Maailma on tehty meitä varten -musikaalin kutsuvierasensi-illassa Helsingissä.

– Rouva tykkää Haloosta ja minä Ellistä. Näin viime kesänä hänen soolokeikkansa, ja katsoin sen alusta loppuun. Hän on niin energinen pakkaus! Costello kehuu.

Lue myös: Harvinainen yhteishaastattelu! Popeda-kitaristi Costello Hautamäen Sanna-vaimo paljastaa: Tällainen kylmänkestävä rokkikukko on kotioloissa!

Aviopari Sanna ja Costello Hautamäki asuvat lapsineen Tampereella. – Pojat ovat tosin hiljalleen muuttamassa kotoa pois, pariskunta paljastaa.
Aviopari Sanna ja Costello Hautamäki asuvat lapsineen Tampereella. – Pojat ovat tosin hiljalleen muuttamassa kotoa pois, pariskunta paljastaa.

 

Myös Sanna Hautamäki työskentelee viihdealalla. Hän toimii Ylen Tohlopin-studioilla tv-tuottajana. Vakuuttavalta meriittilistalta löytyy muun muassa Linnan jatkojen sekä SuomiLoven kaltaisia suurproduktioita.

– Ensi kesäksi on viritteillä uusia projekteja, mutta ei niistä vielä sen enempää!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto ja Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!