Hyppää pääsisältöön
Hjallis Harkimo lähestyy eläkeikää.

Poliittista vallankumousta puuhaava Hjallis Harkimo, 64, lähestyy eläkeikää: ”En tunne itseäni vanhaksi – haasteet kiinnostavat”

Seiska oli paikalla seuraamassa, kun viime viikkojen kohutuin mies Hjallis Harkimo tyhjensi työhuonettaan Pikkuparlamentissa. Entinen kokoomuksen kansanedustaja on määrätty muuttamaan toiseen työhuoneeseen.

Lue myös: Näin Hjallis Harkimo putsasi pöytänsä Pikkuparlamentissa: ”Kävin täällä vain lepäämässä!” – video!

"Olen hyvässä kunnossa"

64-vuotias Hjallis lähestyy virallista eläkeikää mutta puuhaa silti poliittista vallankumousta. Eläkkeelle jääminen ei poliitikkoa kiinnosta.

Lue myös: Hjallis piti poikansa Joel Harkimon pimennossa erosuunnitelmastaan: ”Hän alkoi valittaa – ei vaikuttanut suhteeseemme”

– En tunne itseäni kauhean vanhaksi, vaan pidän itseäni ihan työkykyisenä. Haasteet kiinnostavat minua, ja haluan muuttaa tätä systeemiä, hän kuittaa pakkailun tiimellyksessä.

Lue myös: Hjallis Harkimon eroaminen kokoomuksesta vuoti etukäteen julkisuuteen: ”Jotkut leikkivät fiksua – eivät tajunneet olleensa vain hyödyksi!”

Nyt Hjallis on saanut hoidettua oman osuutensa muutosta, ja lopputyö jää eduskunta-avustajalle. Sillä aikaa kiireinen kansanedustaja pääsee punomaan poliittisen performanssinsa seuraavaa näytöstä.


Teksti:
Juha Nurmi
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!