Katso kuva!

Poliisi pysäytti räppäri VilleGallen Kalliossa: yli 1 200 euron sakot - kuva!

Uutiset | 14.12.2018 11:38

Emma-gaalassa Vuoden biisi -kategoriassa kilpailevan JVG-yhtyeen VilleGalle on tunaroinut liikenteessä.

Helsingin poliisi on antanut räppärille 12 päiväsakkoa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Sakkojen yhteenlaskettu summa on 1236 euroa. 

Liikennerikkomus tapahtui Helsingin Kolmannen linjan ja Hämeentien risteyksessä 11. marraskuuta kello 16.45.

ville gallen liikennerikkomussakko

Poliisi tutkintailmoituksen selostuksessa kerrotaan, että VilleGalle rikkoi liikennesääntöjä ajamalla punaisia päin. 

– Ville-Petteri Galle kuljetti henkilöautoa Kolmatta linjaa kohti Hämeentietä. Kääntyi Hämeentielle, vaikka risteyksessä paloi ”kiinteästi” punainen nuolivalo. Tapahtumahetkellä normaali Helsingin sunnuntailiikenne.

Lue lisää: No huhhuh! JVG-räppärit Jare Brand ja VilleGalle mukana maailmankuulussa NHL 19 -pelissä! Amanda Harkimo: "Näytätte paremmalta in real life" - katso itse!

villegallen öky-mersu

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun VilleGallen valkoinen ökymersu joutuu otsikoihin. Seiska uutisoi vuosi sitten lokakuussa, että sulkapallotreeneihin suunnannut VilleGalle ei malttanut odottaa vapautuvaa parkkipaikkaa vaan pysäköi kiesinsä nurmikolle. 

2016 rap-duo jäi puolestaan kiinni lumiseen tienpenkkaan. Auto jäi niin pahasti jumiin, että Jare, VilleGalle ja heidän ystävänsä joutuivat soittamaan tiepalvelun apuun.

Tuolloin Jare kertoi Snapchatissa, että ulosajo tapahtui Vuojärven lähistöllä. Hän myös kyseli, jos joku hänen seuraajistaan voisi lainata traktoria.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!