Poliisi: Axl Smith levitti salakuvaamaansa seksimateriaalia – 60 rikosilmoitusta, eikä kaikkia uhreja tunnistettu!

Poliisi: Axl Smith levitti salakuvaamaansa seksimateriaalia – 60 rikosilmoitusta, eikä kaikkia uhreja tunnistettu!

30.06.2016 13:29

Poliisi tiedotti tänään kohujuontaja Axl Smithin salakuvausjupakasta, sillä esitutkinta on etenemässä loppulausuntovaiheeseen, jonka on tarkoitus päättyä elokuun ensimmäisellä viikolla. Poliisin mukaan asiasta on laadittu 60 eri rikosilmoitusta, josta 43 on lähetetty syyttäjälle syyteharkintaan.

Kaikkia rikosilmoituksissa olleita asianomistajia ei tunnistettu esitutkinnan aikana, ja osassa tapauksista asia oli rikosoikeudellisesti vanhentunut, poliisi kertoo.

Poliisin tiedotteessa käy ilmi myös se, että Axl ei suinkaan ole pitänyt salakuvattuja videoita vain itsellään, vaan hän on levittänyt niitä myös muille.

Kaikissa syyteharkintaan siirtyneissä tapauksissa rikosnimikkeenä on salakatselu. Neljässä tapauksessa rikosnimikkeenä on lisäksi kunnianloukkaus ja kahdessa tapauksessa yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen. Esitutkinnassa suoritetun henkilötodistelun ja teknisen tutkinnan perusteella epäillään, että kolmessa tapauksessa salakatselulla saatua materiaalia on näytetty ulkopuolisille henkilöille ja kolmessa tapauksessa jaettu muutaman ihmisen WhatsApp -ryhmään.

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!