Uutiset

Pohjoisen romanssi! Tästä syystä Samuli Edelmann konsertoi kaikista maailman paikoista juuri Savukoskella

03.06.2020 07:03

Seiskan selvityksen mukaan Samuli Edelmannin uusi mielitietty on 35-vuotias eronnut kaunotar, joka työskentelee sisäänostajana oululaisessa vaateliikkeessä. Kyseessä on kuulemma niin näyttävä nainen, että tämä olisi voinut halutessaan luoda uraa myös missimaailmassa.

Samuli Edelmann löysi uuden kullan: nuori salarakas  – paljastavat paparazzikuvat Seiskassa!

Ouluun asettunut vaaleaverikkö on alun perin kotoisin Koillis-Lapista Savukoskelta. Samuli onkin ollut tuttu näky Oulussa ja naisen asuintalossa.

- Pariskunta on kulkenut paljon Oulun ja Helsingin väliä. He tuntuvat asettuneen Ouluun, jossa Samuli on asustellut enemmän tai vähemmän jo puolisen vuotta, ellei kauemminkin, Seiskalle kerrotaan.

Paparazzi iski Oulussa!

Samuli

Savukosken show

Jotain suhteen vakavuudesta kertoo sekin, että Samuli on jo aikaa sitten esitelty naisystävänsä perheelle tämän kotikonnuilla. Siellä seurustelusuhde on kuulemma yleisesti tiedossa.

- Viime joulukuussa Samuli järjesti kaksi loppuunmyytyä hyväntekeväisyyskonserttia juuri Savukosken kirkossa. Sopii miettiä, olisiko hän muutoin konsertoinut kaikista maailman paikoista juuri Savukoskella, paikkakunnalta pohditaan.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!