Katso kuva!
Napapiirin sankarit

P***lumagneetti alle! Napapiirin sankarien tuunattu Hyundai LER-551 kaupan! Pientä laittoa saattaa vaatia - kuva!

Uutiset | 31.05.2019 15:03

No nyt! Tarjolla on huolella ajettu "riisipussi", 23 vuotta vanha Hyundai. Muuten tässä autossa ei olisi uutisaihetta, mutta kyseessä on Napapiirin sankarit -elokuvista tuttu menopeli, rekisterinumeroltaan LER-551. Eli LERSSI. 

Ajoneuvon tietojen perusteella moottoritilassa jyskyttää kaksilitrainen bensiinikone, joka on jo tässä vaiheessa parhaat päivänsä nähnyt. Pakosarja fuskaa ja kaikenlaisia vikoja löytyy. Lisäksi auton sisätiloissa on jälkiä elokuvatehosteista, sillä myyntiselosteen mukaan "poro on räjähtänyt sisällä".

Rakkaudella tuunattu lauluauto on varusteltu asianmukaisesti spoilerilla (totta kai).

Ajoneuvon kaunein piirre on sen näyttävä maalaus, ja ilmeisesti siksi auton hinta on noussut huutokaupassa jo yli 5000 euroon! 

Kaaralla on ajettu 238 000 kilometriä, mikä on iso lukema tällaiselle ajoneuvolle. Kumia on takuulla poltettu ja huolella, mutta renkaiden pinnat ovat lailliset. 

Auto on myynnissä pakkohuutokaupat.comissa, mutta kyseessä ei ole "pakkohuutokauppa", eli viranomaisen määräämä pakkomyynti. Sivuston perusteella ajoneuvoa voi huutaa kesäkuun 8. päivään saakka.

Oikaisu: Alun perin jutussa virheellisesti väitettiin, että ajoneuvo on pakkohuutokaupassa ja huutokaupan tulolla on määrä lyhentää omistajan velkoja. Tämä ei pidä paikkaansa. Virheellinen käsitys perustui huutokauppasivuston nimeen ja siitä syntyneeseen väärinkäsitykseen. Huutokauppasivuston alasivuilla on esillä myös ulosottokohteita, mutta LER-551 auto on tavallisessa myynnissä. Seiska pahoittelee virhettä ja on korjannut virheelliset tiedot jutusta 4.6. kello 13:22.

Katso myyntitiedot ja kuvat klikkaamalla tästä!

Napapiirin sankarit
 
Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!