Uutiset

Playboy-äiti Susanna Tanni palasi yhteen aviomiehensä kanssa: Asumme eri osoitteissa!

05.07.2017 21:41

Portugalin Playboy-lehdessä poseerannut Susanna Tanni haki avioeroa Jarno-miehestään tammikuussa. Ero johtui Susannan mukaan elämänmuutoksista. 

Yllättäen kesäkuun lopussa Susanna ja Jarno ilmoittivat antavansa suhteelleen uuden mahdollisuuden. Aviopari lähti myös lomamatkalle rentoutumaan yhdessä, mutta sen aikana Susanna tunnisti itsestään vanhoja piirteitä, jotka eivät hänen mukaansa ole heidän parisuhteelleen sopivia. 

susanna tanni ja jarno-mies poseeraavat Seiskalle

- Ihmetyksekseni huomasin, että yhteisen lomamatkan aikana, olinkin lähtenyt luomaan itselleni jälleen riippuvuutta tuohon ihmiseen puhtaan rakastamisen ja kiitollisuuden sijaan, Susanna kirjoittaa pitkässä Facebook-julkaisussa. 

Susanna on tehnyt viime vuosina paljon töitä itsensä kanssa. Hän kertoo kirjoituksessaan myös, kuinka vaikeaa eroaminen hänelle oli. Sekä sen, että nyt, kun molemmat saivat eron aikana tehdä töitä sisimpänsä kanssa, ovat asiat nyt paremmalla uomalla kuin ennen. Siitä huolimatta he asuvat eri osoitteissa.

- Me asumme erillämme siksi, että näin saamme oman tilan ja siksi, että saamme nauttia toisistamme ilman arjen rutiineja. Huomasin kärsiväni ja asettavani vaatimuksia kauniin kaipaamiaan sijaan.

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!