Playboy-äiti Susanna Tanni kertoo, mitä tekee yksisarvishoitajana!

Uutiset | 31.01.2017 08:45

Playboy-lehdessä poseeranneen viiden lapsen äidin Susanna Tannin elämässä puhaltavat nyt uudet tuulet. Avioeroa Jarno-miehestään hakenut Susanna on opiskellut uuden ammatin. Hän työskentelee nykyisin yksisarvishoitajana.

- Hoidoissa on kyse oman prosessin aloittamisesta, itsensä ja omien pelkojen tiedostamisesta ja niistä vapautumisesta. Jos asiakas etsii helpotusta vaikka jatkuviin päänsärkyihin, hoito ei ole siihen pikatie. Sen sijaan yksisarvishoito käynnistää prosessin omien pelkojen tai käytösmallin purkamiseen, jotka aiheuttavat toistuvasti stressitilaa ja päänsärkyä, Susanna Tanni valottaa Seiskalle uutta ammattiaan.

Yksisarvishoitajan koulutuksesta ja hoidoista Susanna on saanut enemmän hyötyä kuin mistään aiemmista hoitomuodoista itsensä kohtaamiseen ja paranemiseen.


Tunnin kestävä hoito maksaa noin 100 euroa.

- Asiakas pystyy päästämään irti negatiivisuudesta ja peloista, joihin hän on juuri sillä hetkellä valmis. Hoitoja voi tehdä joko etänä tai lähihoitoina. Minulla on hoitotiloja Tampereella, esimerkiksi joogakoulu Lentävässä Matossa sekä omassa tulevassa asunnossani Pirkkalassa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!