fbq
Uutiset
26.04.2020 08:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Kirsi Rissanen
Playboy-äiti Kirsi Rissanen: Huono ja väkivaltainen parisuhde tuhosi itsetuntoni, sitten tulivat terveysongelmat!
Uutiset
26.04.2020 08:01
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Portugalin Playboyn sivuilla esiintynyt Kirsi Rissanen, 46, on kovan koulun kasvatti. Kirsi kertoo eläneensä
suhteessa, jossa väkivalta oli jatkuvasti läsnä. Ystäviään tavatessaan Kirsi kuitenkin nauroi ja kertoi positiivisia asioita elämästään, kuten ystävätkin tekivät.

- En halunnut näyttää, että olen virheellinen ja huono. Syyllisyys ja inho itseä kohtaan oli todella vahva. Itsetuntoni oli huono, ja on sitä edelleen. Minun on vaikea nykyäänkin tuoda itseäni esille. 

Väkivallasta voi toipua

Lopulta Kirsi ymmärsi, että tilanne ei ollut normaali, ja hän soitti auttavaan puhelimeen. Sitä kautta löytyi apu ja tuki erota väkivaltaisesta liitosta. 

- Tuollaisessa tilanteessa oleva uhri on voimaton, ei osaa eikä uskalla ajatella selkeästi. On peloissaan, rikki ja häpeissään. Noiden syiden vuoksi minullakaan ei ollut aikaisemmin rohkeutta puolustaa itseäni. 

Kirsi on iloinen, että nykyisin on useita apua tarjoavia tahoja. Hän haluaakin valaa tulevaisuudenuskoa muihin samassa tilanteessa oleviin. 

- Huonossa parisuhteessa ei ole pakko olla, siitä voi lähteä. Jos ei läheisille pysty puhumaan, niin puhu sitten jollekin muulle, että saat rohkeutta lähteä.

- Olet arvokas ihminen! Väkivalta jättää arpia, mutta siitä voi toipua. Koittaa vielä parempi päivä, ihaniakin ihmisiä on olemassa. Jokaisella on oikeus olla rakastettu ja hyväksytty omana itsenään.

Kirsssi

Kirsi ei arkaile poseerata rohkeissa kuvissa.

Kasvain vei sairaalaan

Kirsi kertoo, että pääsi pahimman yli positiivisen luonteensa ja huumorintajun avulla. Myös ystävältä saatu tuki on auttanut. Tänä keväänä elämä näytti kuitenkin Kirsille jälleen ikävämpiä puoliaan. 

- Olen sairastellut ja ollut sairaalassa tutkimuksissa. Selvisi, että minulla on sisäelimissä hyvänlaatuinen kasvain. Olen seurannassa seuraavat kuusi vuotta, ja jos kasvain kasvaa niin se täytyy leikata pois. 

Kaikesta huolimatta Kirsi jaksaa uskoa tulevaisuuteen ja myös uuteen parisuhteeseen.

- Suurin unelmani olisi ihana ihmissuhde ja hirsinen omakotitalo jossakin missä on paljon luontoa ympärillä, Kirsi hymyilee.