fbq
Uutiset
24.04.2020 18:09
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
kirsi
Playboy-äiti Kirsi: Olen ollut sinkku jo kuusi vuotta!
Uutiset
24.04.2020 18:09
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Portugalin Playboyssa joulukuussa 2019 poseerannut Kirsi Rissanen, 46, on viettänyt pitkään sinkkuelämää. Kirsillä on takanaan kaksi pitkää parisuhdetta, joista ensimmäinen on osasyynä siihen, että hänen on edelleen vaikea sitoutua.

Alkuun kaikki sujui hyvin, mutta sitten mies alkoi näyttää synkkiä puolia itsestään. Ennen pitkään miehestä tuli esiin väkivaltaisia piirteitä. 

- Olimme yhdessä 13 vuotta, ja jo heti ensimmäisenä päivänä häiden jälkeen alkoi väkivalta.

Väkivalta oli ensin henkistä mutta muuttui pian myös fyysiseksi.

- Ex-mieheni oli sairaalloisen mustasukkainen. Hän seurasi jokaista tekemistäni, pukeutumistani ja meikkaamistani. Aluksi minulla ei saanut olla edes autoa tai puhelinta. Olin kuin häkkilintu. 

kipenkki

Kirsi ei arkaile poseerta rohkeissa kuvissa! 

Rajuja tilanteita

Väkivalta kuitenkin yltyi, kun miehen käytös alkoi saada vainoharhaisia piirteitä.

- Minua on lyöty ja potkittu mahaan sekä päähän. Minua on revitty hiuksista. Pakenin usein vessaan tai juoksin yöllä talvellakin sukkasillani ulos. Sain mustelmia, mutta peitin ne meikillä tai vaatteilla. Muutaman kerran jouduin käymään lääkärissäkin, kun niskani revähti.

Pitkään Kirsi eli uskossa, että moni muukin nainen kokee vastaavaa eikä tilanteessa ole mitään poikkeavaa.

- Yritin pitää kulisseja yllä, en kertonut kenellekään missä painajaisessa elin. Pyöritin arkea ikään kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan. Yritin olla se pullantuoksuinen äiti.