Hyppää pääsisältöön
jessica ruokola

Playboy-Jessica Ruokola kihlautui ja etäsuhdekin päättyy - näin kosinta eteni: "Uskon, että Max odotti koko illan oikeata hetkeä"

Miss Helsingiksi vuonna 2016 kruunattu Jessica Ruokola ja hänen miesystävänsä Max ovat ottaneet uuden askeleen parisuhteessaan. Pari meni nimittäin kihloihin viime viikonloppuna.

Lue lisää: Suomen seksikkäin Playboy-kaunotar on poistunut sinkkumarkkinoilta – uusi rakkaus vie ulkomaille!

Jessica vahvisti ilouutiset Seiskalle pian ilouutisen julkaisemisen jälkeen. Kosinta tapahtui Barcelonassa, jossa Jessica on ravannut aina siitä lähtien kun parin liekki leimahti viime vuoden kesällä. Max nimittäin asuu Espanjassa, jonne myös Jessica aikoo tulevana keväänä muuttaa. 

–Kosinta tapahtui täällä kotona Barcelonassa. Maxilla oli vapaapäivä ja vietettiin kiva ja rauhallinen ilta yhdessä. Käytiin katsomassa jotain paikallista rock-konserttia, ja kun tultiin kotiin istuin sängyn reunalle ottamaan kenkiä pois. Kun käännyin, niin Max katsoi minua toiselta puolelta sänkyä, sormusrasia kädessä. 
Uskon, että Max odotti koko illan oikeata hetkeä. Varsinaista polvistumista ei tapahtunut, mutta hyvä niin, koska ellen olisi ollut istumassa, olisin varmaan pudonnut jaloiltani, rakastunut Jessica kertoo. 

 
 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!