Pitkään sinkkuna pysynyt Sofia Immonen: Olen kiinnostunut vanhemmista miehistä – ”Parit treffit odottavat!

Uutiset | 28.01.2019 08:36

Hottikset-tosi-tv-sarjasta tuttu Sofia Immonen, 31, on viihtynyt pari vuotta sinkkuna, mutta nyt suhdestatus saattaa muuttua nopeastikin.

– Ihan tarkoituksella pysyttelin sinkkuna, sillä en ollut vielä fyysisesti valmis uuteen suhteeseen. Nyt minulla on Suomessa paritkin treffit odottamassa.

Lue myös: Sofia Immonen toipuu sukupuolenkorjausleikkauksesta – Suvi Pitkänen auttoi laittomasti Thaimaassa oleskelleen Sofian takaisin Suomeen

Unelmiensa mieheltä Sofiaa toivoo, että hänet hyväksyttäisiin kokonaisena naisena

– Unelmamies ei takerru näihin minulle tehtyihin toimenpiteisiin. Ne ovat olleet välttämättömiä, jotta olen päässyt tähän unelmaani ja voin olla sataprosenttisesti oma itseni.

Lue myös: Sofia Immonen sukupuolenkorjauksen jälkeen: Itki onnesta katsoessaan peiliin – ”Kehoni on sellainen kuin sen olisi aina pitänyt olla!”

Muitakin kriteereitä toki on.

– Miehen tulee olla myös itsevarma ja avarakatseinen. Ulkoisesti minulla ei ole suuria vaatimuksia. Yleensä olen kiinnostunut itseäni hieman vanhemmista miehistä, Sofia paljastaa.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Ahti Kettunen
Kuvat:Ahti Kettunen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!