fbqPitihän se arvata! Tamperelainen Miss Suomi Viivi Altonen asuu arvoyksiössä Helsingin Kalliossa – jääkaapissa skumppaa ja tietysti siipisoosia! | Seiska
Viivi Altonen

Pitihän se arvata! Tamperelainen Miss Suomi Viivi Altonen asuu arvoyksiössä Helsingin Kalliossa – jääkaapissa skumppaa ja tietysti siipisoosia!

Uutiset | 23.01.2021 16:00

Pahamaineinen Piritori, Vaasankadun viinatrokarit ja haahuilevat huumehörhöt. Sörnäisten Kurvi kuuluu Helsingin värikkäimpiin alueisiin, joka kuhisee elämää ja monenmoista tallaajaa ympäri vuorokauden.

Seutua ei osaisi ajatella Miss Suomen kotina, mutta niin vain valtakunnan kaunein nainen, tamperelaislähtöinen Viivi Altonen, 24, toi muuttokuormansa aivan Kurvin sydämeen.

– Totta puhuen en tiennyt tästä paikasta mitään etukäteen enkä tunne Helsinkiä. Ilmoituksessa luki vain Kallio, ja muutama tuttu rykäisi, että ”siellä saattaa olla vähän villimpää”, Viivi nauraa Seiskalle.

Lue myös: Kuin Kurvin Kleopatra! Suomen kaunein nainen Viivi Altonen avasi ovensa Seiskalle: ”Kotini on sanottu näyttävän egyptiläiseltä teltalta” – video!

Viihdyn kotosalla

Rempseä Viivi on kuitenkin kotiutunut hyvin Kurvin vilinään. Syyskuussa Miss Suomen kruunun kutreilleen saanut kaunotar on asunut pääkaupungissa vuoden alusta.

– Muutin tänne töiden takia. Missinä minulla on todella paljon tapaamisia ja erilaisia työjuttuja täällä Helsingissä. Tämä oli kaikista järkevin ratkaisu, ja olin sitä pitkään miettinytkin. Ja ainahan sinne Tampereelle pääsee takaisin.

– Toki tämä on alueena sellainen, että täällä on ehkä vähän vilkkaampaa kuin muualla Helsingissä. Mutta eipä sitä tule juurikaan kaduilla hengailtua, vaan viihdyn kotosalla ja käyn töissä. Eikä täällä sentään pelätä tarvitse, Viivi sanoo.

Miss Suomen arvoyksiön keittiö on moderni ja selkeälinjainen.
Miss Suomen arvoyksiön keittiö on moderni ja selkeälinjainen.

Fiksusti tilava yksiö

Viivin valintaa on helppo ymmärtää, kun astelee kynnyksen yli sisään. Klassisessa arvotalossa sijaitseva yksiö on yllättävän tilava, 41 neliötä on käytetty fiksusti eikä hukkatilaa ole. Ikkunalaudat ovat leveät ja huonekorkeus suorastaan hillitön.

– Minulla oli aika tarkat kriteerit kodin suhteen, ja tässä ne täyttyivät hienosti. Halusin, että asunto olisi edellistä kotiani tilavampi ja että siitä löytyisi astianpesukone. Se oli ihan must, tiskaamiseen kyllästynyt kaunotar kertoo.

– Sekin oli itselleni tärkeää, että kotini soveltuisi hyvin kyläilyyn. Varsinkin näin korona-aikana, kun mihinkään ei voi oikein mennä, on tärkeää, että ystäväni voivat tulla kotiini.

Katso koko Kurvin Kleopatran muhkea kotiesittelypaketti tuoreesta Seiskasta!

Viivi suostui paljastamaan Seiskalle myös jääkaappinsa sisällön. – Ruokaa siellä ei juuri ole, mutta skumppaa ja Siipiweikkojen soosia löytyy aina, tamperelaiskaunotar nauraa.
Viivi suostui paljastamaan Seiskalle myös jääkaappinsa sisällön. – Ruokaa siellä ei juuri ole, mutta skumppaa ja Siipiweikkojen soosia löytyy aina, tamperelaiskaunotar nauraa.

Rohkea kanansiipien ystävä

Seiskan ja ravintola Hookin alkuperäissarja Siivet suussa siirtyi taannoin kanansiipien luvattuun maahan – nimittäin Pirkanmaalle.

Tamperelaislähtöinen Viivi Altonen uskaltautui maistamaan ravintolan kaikkein tulisimpia siipiä, pahamaineisia Nagamoritzeja.

Oh my dear God... siiven suustaan poiminut Viivi kuvaili.

KATSO VIDEO! Siivet Suussa: Miss Suomi Viivi Altonen testasi Hookin hirvittävän tuliset herkut!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!