fbq
Uutiset
24.03.2020 15:47
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press
igkuva
"Pitää toi JVG:n uusin kuunnella" - Rosanna Kulju, Esko Eerikäinen ja Seksikäs Suklaa mukana Mitä teet -haasteessa!
Uutiset
24.03.2020 15:47
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press

Koronaviruksen aikainen eristäytyminen on herättänyt useita sosiaalisen median haasteita, kuten vessapaperirullan pomputusta, nuoruuskuvien jakamista ja nyt viimeisimpänä Mitä teet -haasteen.

Mitä teet -haasteeseen on osallistunut esimerkiksi yrittäjä Rosanna Kulju, radiojuontaja Esko Eerikäinen ja mediapersoona Seksikäs Suklaa muiden vaikuttajien yllyttäminä.

Rosanna oli menossa kävelylle kuuntelemaan musiikkia haasteen hetkellä.

- Pitää toi JVG:n uusin kuunnella, Rosanna selitti.

Esko editoi podcast-jaksoa, kun Luyeye Konssi eli Seksikäs Suklaa katseli Netflix-suoratoistopalvelun ohjelmia.

- Kova sarja tämä Toyboy, Luyeye hehkutti.

Lue lisää: Nyt kaiveaan vanhat kuvat esiin! Uskoisitko, että tämä hurmuri on Arman Alizad? Entä miltä Sami Herdberg näytti teininä - Katso!

Mitä teet?

Mitä teet -haasteeseen osallistuva henkilö kuvaa itsestään videon Instagramin tarinat-osioon, jossa hän kertoo mitä sillä hetkellä tekee. Se voi olla esimerkiksi lattialla makoilua tai kotijumppaa, mutta kerrottuaan tekemisensä henkilö haastaa yhden tai useamman tuttavansa tekemään samoin. 

Lue lisää: Hävytöntä filmausta! Mikael Forssellin hauska versio vessapaperirullahaasteesta - ex-futarilla on taidot hallussa! 

Yhteisöllistä

Haasteet ovat hyvä tapa pitää yllä yhteisöllisyyden tunnetta eristäytymisen keskellä. Monille kotioloissa jatkuva hengailu saattaa tuntua hyvin raskaalta pidemmän ajan jälkeen, joten leikkisät haasteet voivat auttaa yksinäisyyden tunteiden kanssa. Jos ei houkuta itsensä kuvaaminen sosiaalisen mediaan kaikkien nähtäville, voi kuulumisia kysellä puhelinsoitolla tai tekstiviestillä perheenjäseniltä, ystäviltä ja tuttavilta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »