Katso kuva!
Pihla Viitala

Pihla Viitala poisti kohutun Matti Nykänen -julkaisunsa – pahoitteli tekoaan: Ajattelematonta ajankohdan huomioon ottaen!

05.02.2019 10:45

Näyttelijä Pihla Viitala joutui pahoittelemaan Matti Nykäseen liittyvää Instagram-julkaisuaan.

Pihla julkaisi Instagram-tilillään kuvakaappauksen Helmi Kekkosen blogikirjoituksesta, jossa tuotiin esille sunnuntain ja maanantain välisenä yönä menehtyneen Matti Nykäsen toinen puoli.

Lue myös: Näyttelijä Pihla Viitala nosti esiin Matti Nykäsen väkivaltaisen puolen – aiheutti some-raivon: Kansallisikonit, niihin kun ei saisi koskea tai puuttua!

Tämän lisäksi hänet on myös useita kertoja tuomittu eri puolisoidensa pahoinpitelystä. Hän on huitonut veitsellä ja yrittänyt kuristaa. Hänet on tuomittu tapon yrityksestä ja muista törkeistä pahoinpitelyistä. Minä oikeasti muistan miten lapsena näistä asioista vitsailtiin, varsinkin aikuisten toimesta, miten aina jollain hänen puolisollaan oli musta silmä, hehheh, voi pia-parkaa taas, hehheh. Väkivaltainen käyttäytyminen on Suomessa yhä tabu, parisuhdeväkivallasta puhumattakaan. Joskus tuntuu siltä kuin sen ajateltaisiin olevan lähes ok, kuuluvan asiaan, normi. Että aina jossain joku hakkaa puolisoaan, sellaista se on, vain elämää, Helmi kirjoitti blogissaan.

Pihla sai Instagram-julkaisuunsa lukuisia kommentteja, joissa hyökättiin näyttelijää vastaan. 

Pahoitteli julkaisuaan

Pihla poisti kuvakaappauksensa järkyttävän kritiikkivyöryn seurauksena. Näyttelijä julkaisi hetki sitten käsin kirjoitetun viestin, jossa hän pahoitteli aikaisempaa Instagram-julkaisuaan.

- Pyydän anteeksi julkaisemaani kuvakaappausta. Se oli minulta ajattelematonta ajankohdan huomioon ottaen, kuvassa luki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pihla Viitala (@pihlaviitala) on

Tämä ei kelvannut Pihlan seuraajille, ja kuva on kerännyt useita kritisoivia kommentteja.

- Huh, huh pitäiskö välillä miettiä, ennekuin avautuu, eräs kommentoi kuvaa.

- Se ei ollut ajattelematonta se oli ala-arvoista, julmaa. Mutta niinhän sitä sanotaan että tälläsillä hetkillä ihminen näyttää todellisen luonteensa ja sinä näytit. Uskon että monelle päivityksen nähneelle ei mene enää läpi empaattisen esittäminen parrasvaloissa, toinen kirjoitti.

Pihlan pahoitteleva julkaisu keräsi myös kannustavia kommentteja.

- Ei omia mielipiteitään tarvitse sen takia poistaa, että jotkut ihmiset eivät niistä tykkää, eräs seuraaja tsemppasi.

- Ootteko ihmiset nyt ihan tosissanne? Ensin haukutte Pihlan maanrakoon julkaisusta ja sit ku hän pyytää anteeksi, ei sekään ole hyvä?! Joo ei ehkä paras ajankohta mut olihan siinä jotain perääkin. Jo pelkästään ihmisten reaktiot kertoo siitä, et on osuttu oikeaan paikkaan, toinen komppasi.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!