Uutiset

Pettämiskierre rikkoi Roope Salmisen ja Sara Siepin suhteen - entisen NHL-tähden ja ex-missin unelmaperhe hajosi! Tässä olivat vuoden 2018 kohutuimmat julkkiserot!

25.12.2018 11:38

Näyttelijä-laulaja Roope Salminen, 29, ja missikaunotar Sara Sieppi, 27, olivat kolmisen vuotta maamme seuratuimpia pariskuntia.

Saran Idealistan blogiin kirjoittamasta tilityksestä ilmeni, että hän oli eron aloitteentekijä.

– Kun arvot eivät kohtaa, on parisuhdetta mahdoton ylläpitää. Joskus on vaan pakko luovuttaa, ja tässä kohtaa lähteminen oli ainoa oikea ratkaisu.

Roope kiitti Saraa

Seiska uutisoi jo keväällä 2017 Roopen ja Saran suhteen ajautuneen vaikeuksiin vieraiden naisten takia.

Saran lähdettyä Roope kiitteli ja kehui ex-rakastaan sosiaalisessa mediassa.

– Mulla on Sarasta ihan pelkästään hyvää sanottavaa, hän on kiltein ja lämpimin ja upein nainen ja ihminen jonka tiiän. Oon ikuisesti kiitollinen että sain tavata sut ja opetit mulle elämästä enemmän ku sanat voi kuvailla ja teit musta paremman ja onnellisemman version itestäni.

Perheonni rikkoutui

Ex-kiekkoilija Niklas Hagmanin, 40, ja entisen missin, fysioterautti Piritta Hagmanin, 39, perheonni särkyi 12 avioliittovuoden jälkeen.

Pari jätti maaliskuussa avioerohakemuksen. Heillä on kaksi tytärtä ja poika.

Niklas ja Piritta ovat eron jälkeen jatkaneet elämää hyvissä väleissä; Seiska bongasi heinäkuun yössä parin iloisissa tunnelmissa Helsingin keskustassa.

Mitkä muut julkkiserot hätkähdyttivät päättyvänä vuonna? Lue lisää Seiskan Extra-lehdestä!

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!