Uutiset

Pettämishuhut leviävät tuoreesta The Voice of Finland -voittajasta - Jerkka Virtanen vastaa huhumyllyyn: ”Kaikki tekevät virheitä!”

28.04.2018 07:45

The Voice of Finland -kilpailussa yleisön hurmannut Jerkka Virtanen, 37, kokeili laulutaitojaan jo Idolsissa vuonna 2011. Tuolloin nokialaisen rinnalla nähtiin puoliso Outi, mutta nyt TVOF:n aikana häntä oli kannustamassa uusi puoliso Elina, 36.

Seiskalle on sadellut vinkkejä, joiden mukaan Jerkan ja Outin ero ei olisi sujunut taiteen kaikkien sääntöjen mukaan. Esille on noussut Jerkan uskottomuus.

– Kaikissa meissä on huonoja puolia. Kaikki meistä tekevät virheitä. Niistä oppii, mutta en rupea suhteen päättymisen syistä sen enempää keskustelemaan, Jerkka kuittasi.

Kiitosta perheelle

Uuden puolisonsa kanssa Jerkka on pitänyt yhtä viisi vuotta. Elina nähtiin TVOF-finaalissa kannustamassa rakastaan Jerkan vanhempien kanssa.

– Perhe on ollut tärkeänä tukena, he ovat tukeneet 150-prosenttisesti, Jerkka kiittelee.

Kun finaali päättyi, Jerkka suunnisti Elinan kanssa jatkoille Turun Apollo-yökerhoon. Rakastavaiset poistuivat yökerhosta aamukolmen jälkeen, jolloin matka jatkui grillin kautta hotellille.

Redrama oli onnellinen suojattinsa voitosta. – Jerkan elämässä on ollut asioita, jotka eivät ole välttämättä niin helppoja, Redrama toteaa.
Redrama oli onnellinen suojattinsa voitosta. – Jerkan elämässä on ollut asioita, jotka eivät ole välttämättä niin helppoja, Redrama toteaa.

Kaksi poikaa

Jerkalla ja Elinalla on 1,5-vuotias poika. Lisäksi Jerkalla on aiemmasta suhteestaan Outin kanssa 12-vuotias-poika. Perhe asuu omakotitalossa Nokialla.

– Puolisolle suuri kiitos kaikesta. Hän on jo pitkään nähnyt, kun olen tehnyt kahta työtä ja tietää minkälainen polte minulla on musiikkiin. Hän on tukenut valtavasti.

Jerkka on työskennellyt graafisen alan yrittäjänä. Ne työt hän aikoo nyt jättää taka-alalle.

– Olen tehnyt jo vuosia baari- ja klubikeikkoja. Nyt tarkoitus on päästä luomaan muusikon uraa täysillä, Jerkka riemuitsee.

– Minulla ei ole yhtä tiettyä suosikkigenreä, vaan tykkään esittää musiikkia laidasta laitaan.

Laulu-ura on ollut Jerkan haaveissa jo pitkään.

– Olin jo 2001 voittamassa Manserockin kuninkuus -titteliä.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Mika Okko
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!