Petra Kapanen ja Pele Koljonen paljastavat vihdoin: Näin suhteemme sai alkunsa!

Uutiset | 05.03.2015 16:23

Seiska vieraili hiljattain avoliittoon muuttaneen Petra Kapasen ja hänen rakkaansa, ex-jalkapalloilija Pele Koljosen luona Kuopiossa.

Rakastavaiset kertoivat suhteen saaneensa alkunsa lokakuussa 2014, kun selkäleikkauksesta toipuva Pele tuli asiakkaaksi kuntosalille, missä Petra työskentelee myyntivastaavana. Vaikka Petra ja Pele olivat tavanneet sattumalta useita kertoja yhteisten ystäviensä kautta sen jälkeen, kun Petra muutti ex-miehensä Sami Kapasen kanssa takaisin Suomeen liki 20 Yhdysvalloissa vietetyn vuoden jälkeen, ajautuivat he keskustelemaan ensimmäistä kertaa vasta viime syksynä.

– Emme kumpikaan olleet haku päällä. Huomasimme kuitenkin hyvin pian, että meidän on helppo jutella toisillemme vaikeistakin asioista treenaamisen ohessa. Sekä penkkiurheilu että salilla rehkiminen yhdistävät meitä – vielä en ole saanut Peleä lenkkeilemään kanssani. Sporttisuutta tärkeämpi asia minulle on, että kumppanini on hyvä sekä minulle että lapsilleni. Pele on tullut heti alusta lähtien 11-, 13-, 15- ja 18-vuotiaiden lasteni kanssa hyvin toimeen. Välillä huomaan, että jään kotona kakkoseksi, kun lapset ovat ihan Pelen paloissa, Petra naureskelee.

 

Ei luurankoja kaapissa

Pele puolestaan kuvailee Petraa kumppaniksi, jolle on helppo puhua.

– Olemme keskustelleet Petran kanssa ihan kaikesta, joten kaapista ei löydy luurankoja. Koska olen aina asunut kämppiksen tai kumppanin kanssa, olen ihmisenä sitä sorttia, että olen tottunut purkamaan pahan olon puhumalla, Pele sanoo

 

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!