fbq
Uutiset
19.11.2017 18:06
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Juhamatti Nieminen ja Seiskan arkisto
Pete Parkkonen muutti uuteen kotiin.
Pete Parkkonen muutti taas uuteen kotiin: Hulppea lukaali merinäköalalla – kuva!
Uutiset
19.11.2017 18:06
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Juhamatti Nieminen ja Seiskan arkisto

Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin nimiin lukeutuva Pete Parkkonen, 27, on vaihtanut asuntoa toistamiseen lyhyen ajan sisään. Laulajakomistus muutti vasta keväällä Helsingin Vuosaaresta Töölöön, kun 77 neliön vuokrakolmio Mannerheimintien varrella on nyt saanut jäädä uuden asunnon tieltä.

Lue myös: Oho! Pete Parkkonen muutti yhteen hiustaiteilijan kanssa – 77 neliön keskustakämppä!

Vanhan asunnon tavoin Peten uusikin koti sijaitsee Töölössä, mutta toisella puolella kaupunginosaa. Uusi lukaali sijaitsee paraatipaikalla melkein meren rannassa. Asunnossa on 86 neliötä, ja huoneitakin on neljä.

Yksinoloa karsastava Pete jakaa asunnon kämppiksen kanssa.

– Nykyisen kämppikseni kanssa meillä oli "törkeen kivaa", joten oli itsestään selvää, että voisimme muuttaa samaan asuntoon. Kämppikseni on yksi siisteimpiä tuntemiani tyyppejä. Vaikka olen itse vielä ihan kakara, välillä on kiva tehdä aikuisjuttuja, Pete valotti asumismuotoaan Me Naiset -lehdessä viime viikolla.

Lue myös: Käsittämätön muodonmuutos: tällainen pojankloppi Pete Parkkonen oli Idolsissa 2008, tunnistaisitko edes - kuva!

– Yksi ilta juotiin viiniä, syötiin juustoa, katsottiin Frasieria ja kuunneltiin jazzia, hän lisäsi haastattelussa.

Yli tonnin vuokra

Seiskan selvitti, että Pete asuu viidennen kerroksen lukaalissaan vuokralla. Alueella sijaitsevien asuntojen keskimääräinen vuokra on 19,50 euroa neliöltä, joten Pete pulittaa asumisestaan kämppiksensä kanssa reilun 1 650 euron vuokraa.

Pete Parkkosen koti.

Kimppa-asuminen tuli Petelle tutuksi jo edellisessä Töölön-asunnossaan, jonka hän jakoi hiustaiteilija Pietu Puhakan kanssa. Pietun lisäksi asunnossa majaili tiuhaan amerikkalainen valokuvaaja-uimahyppääjä, jonka välit Peteen herättivät spekulaatioita kaksikon välillä olevan jotain vakavampaa.

Lue myös: Pete Parkkonen asuu amerikkalaisen mysteerimiehen kanssa: kiihkeitä kielisuudelmia yhdessä! Yhteiskuva!

Mysteerimies keikoilla

Seiskan paparazzi bongasi kaksikon toistuvasti viime kesänä Peten asunnon kulmilta. Wisconsinista kotoisin oleva kiharapää kiersi kesällä tiiviisti Peten seurana keikoilla, eikä hän peitellyt viihtymistään laulajan seurassa myöskään sosiaalisessa mediassa.

Can you tell that I am happy, (vapaasti suomennettuna "Huomaathan, että olen onnellinen") mies hehkutti Instagramissa eräässä kuvassa, jossa hän poseeraa Peten kanssa maireasti hymyillen.

Lue myös: Laulaja Pete Parkkonen julkaisi harvinaisen yhteiskuvan pienen poikansa kanssa – katso!

Petellä on aiemmasta suhteestaan 2-vuotias poika, joka asuu äitinsä kanssa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »