Uutiset
Katso kuvat!

Perintöprinsessa rinnat paljaana! Pihla Koivuniemi poseeraa täysin häpeilemättä tuoreessa kuvassa - häkellyttävä otos julki!

02.08.2019 12:48

Vuoden 2017 Miss Suomen toinen perintöprinsessa Pihla Koivuniemi, 25, on kertonut julkisuudessa avoimesti suhteestaan alastomuuteen.

Lakimieheksi hiljattain valmistunut Pihla kertoi helmikuun Fit-lehdessä, että hän voisi hyvin elää nudistina. Hän myös poseerasi lehdessä alasti.

Katso: Oho, ex-missi PIhla Koivuniemi poseeraa Fit-lehden kannessa naturellina ja alasti: "Voisin hyvin elää nudistina" - katso!

– Sen lisäksi, että alastomuus on mukavaa, siihen liittyy tietty vapaus. Voisin hyvin elää nudistina. En jännittänyt kansikuvan ottamista, sillä olen tottunut alastomuuteen. Tiesin, että siitä tulee kaunis kuva, Koivuniemi toteaa haastattelussa.

Nyt Pihla poseeraa rinnat täysin paljaana Instagram-kuvassaan. Pihla julkaisi rohkean otoksen perjantaina. Jotta otosta ei poistettaisi Instagramista, Pihla on sentään hennosti sensuroinut nänninsä kuvankäsittelytyökalulla.

- Renessanssi, Pihla kirjoitti topless-kuvansa oheen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Renaissance ✨

Henkilön Pihla Helena (@pihlakoivu) jakama julkaisu

Alasti aiemminkin

Pihla on aiemminkin esitellyt alastonta vartaloaan sosiaalisessa mediassa.

Esimerkiksi heinäkuussa Pihla latasi sosiaaliseen median kuvan, jossa hänellä ei ole yllään kuin pieni bikinialaosa.

Lue lisää: Alaston lakimies! Missikaunotar Pihla Koivuniemi sai opintonsa päätökseen - poseeraa ilman paitaa! Kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lil mermaid @boggiart

Henkilön Pihla Helena (@pihlakoivu) jakama julkaisu

Kkesäkuussa Pihla puolestaan julkaisi yleiseltä uimarannalta kuvan, jossa hän voimistelee ilman yläosaa.

Lue lisää: Missikaunotar Pihla Koivuniemi rinnat paljaana - taipuu notkeaan asentoon tangat jalassaan - tästä erotiikka ei ole kaukana, katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beach days . *first time in my adult life living in a city with the sea #relax #recharge

Henkilön Pihla Helena (@pihlakoivu) jakama julkaisu

Aiemmin Pihla oli julkaissut kuvan nudistirannalta, jossa hän joutui ikävään tilanteeseen, kun pienet pojat tulivat piirittämään ahdistavasti missikaunotarta.

- Seksikäs, isot tissit, he huutelivat minulle, Pihla kirjoitti kesäkuussa nakukuvansa ohessa. 

- Minulla on iso m*lkku, he myös huusivat. Kun sanoin heille, että soitan poliisille, he kertoivat olevansa albaaneja, eivätkä he välitä, vaikka soittaisin. 

Lue lisää: Missikaunotar Pihla Koivuniemi alastomana nudistirannalla - Joutui poikaporukan piirittämäksi: "Minulla on iso m*lkku"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The nude beach was discovered also by a group of little boys in full clothing. shouting us stuff like “sexy” “big boobs” (where tho) and “I have a big dick, BITCH”. After sayng I’ll call the police I got a response that they are Albanian and don’t care. Next they performed this weird shout “welcome to Greece, fuck the police” combined with a weird ritual dance. In a group :D It was hilarious and I laughed but was also disappointed that this is how you get harrassed for beeing in your birth suit not to mention on a nude beach!! Was disappointed to remember there is still people who think showing skin is a reason for putting women down and making them feel uncomfortable. Sexual harrasment sucks!! Big time #earthchild

Henkilön Pihla Helena (@pihlakoivu) jakama julkaisu

Pihla on tottunut räväyttämään mielipiteillään ja kannanotoillaan. 

Missikaunotar paljasti viime vuonna Seiskalle, että hän oli törmännyt somessa uutisotsikkoon, jossa kerrottiin, keillä kaikilla julkkisnaisilla on alapääkarvoitus. 

 – Olin sen verran häkeltynyt uutisesta, että haluan kertoa, että minullakin on puska. En ole leikannut pariin vuoteen intiimikarvoitustani. Mikä voisi olla luonnollisempaa ja normaalimpaa, Pihla kertoi. 

Lue lisää: Strippausta, seksiä ja seuralaispalveluita – juristiksi valmistuva perintöprinsessa Pihla Koivuniemi hukkuu epämääräisiin työtarjouksiin!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!