fbq
Uutiset
23.04.2018 08:57
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Pihla Koivuniemi oli etäsuhteessa.
Perintöprinsessa Pihla Koivuniemi erosi Lontoossa asuvasta miehestä kesken missivuoden: ”Kaukosuhde ei ole minua varten!”
Uutiset
23.04.2018 08:57
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Miss Suomen toinen perintöprinsessa, Pihla Koivuniemi, 22, avautui Seiskalle henkisestä romahduksestaan, jonka hän koki palattuaan Japanista Suomeen Miss International -kilpailusta. Hän sijoittui viidentoista parhaan joukkoon ja oli pettynyt tulokseensa.

Lue myös: Perintöprinsessa Pihla Koivuniemen missivuosi kääntyi raskaaksi: Hermoromahdus vei psykologille – ”En tiennyt, mihin suuntaan jatkaa elämääni!”

Parisuhde päättyi

Pihla kokee, ettei pettymys kisamenestykseen ollut suinkaan ainoa syy romahtamiseen. Hänen elämänsä oli muuttunut täysin sen jälkeen, kun hänet kruunattiin perintöprinsessaksi viime syksynä. Hän aloitti heti sen jälkeen valmistautumisen kansainvälisiin kisoihin ja laittoi siihen astisen elämänsä sivualalle.

– Olin ollut edellisen vuoden vaihdossa Milanossa ja sitä edeltävän vuoden Lapissa. Kaikki läheisimmät ystäväni asuvat ulkomailla. Olin nähnyt heitä edellisen kerran ennen Miss Suomi -kilpailua.

Lue myös: Missi-Pihla Koivuniemi yllättää intiimillä paljastuksella: En ole leikannut alapääkarvoitustani enää vuosiin!

Pihla ei ole juurikaan puhunut lehtien sivuilla suhde-elämästään. Hänellä oli viime kesänä alkanut suhde ulkomaalaistaustaisen miehen kanssa, mutta se päättyi samoihin aikoihin, kun hän sai hermoromahduksen.

– Pidimme yhteyttä vielä Japanin-reissuni aikana. Se kuitenkin hiipui, koska emme ehtineet tavata ja pitää yhteyttä. Olen ollut Suomessa, ja hän on Lontoossa. Olemme edelleen kavereita. Kaukosuhteessa eläminen ei ole minua varten.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »