Jenny Lappalainen

Perintöprinsessa Jenny Lappalainen ei aio jäädä perintöprinsessana Miss Suomen varjoon: Minut muistetaan varmasti missivuoden jälkeen!

05.10.2018 11:02

Miss Suomen toiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin helsinkiläinen Jenny Lappalainen. Hän kuvailee itseään kovaksi työmyyräksi, joka nauttii myös juhlimisesta ja sosiaalisesta elämästä. 

- Vaikka en saanut kirkkainta kruunua, uskon, että minun ja ensimmäisesi perintöprinsessaksi kruunatun Eevi Ihalaisen kalenteri alkaa täyttyä työtehtävillä. Ja minähän menen kaikkialle. Uskon, että minusta saadaan todella menevä ja tarmokas perintöprinsessa, joka varmasti muistetaan myös missivuoden jälkeen, Jenny laukoo Seiskalle.

Lue myös: Perintöprinsessa Jenny Lappalainen avautuu missifinalistien ikävästä käytöksestä voittajia kohtaan – ymmärtää osan pettymyksen: "Aina joku pettyy!"

Jenny oli haaveillut Miss Suomi -kilpailuun osallistumisesta pienestä tytöstä lähtien, mutta hän oli tehnyt töitä unelmiensa eteen viisi vuotta. 

- Yksi kaveri alkoi tuolloin puhumaan, että minun kannattaisi osallistua kilpailuun. Olen halunnut tehdä aina mallintöitä, mutta minulle on tärkeää, että saan tuoda esille myös persoonaani ja puhua ihmisille.

LUITKO JO TÄMÄN? Perintöprinsessa Jenny Lappalainen rakastui viime kesänä – poikaystävä haluaa pysyä poissa julkisuudesta: Hän on minua 6 vuotta vanhempi!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!