fbq
Uutiset
25.11.2018 18:08
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova
Elastinen nauttii pikkujouluista.
Perheellinen räppäri Elastinen nauttii pikkujoulukaudesta: Silloin ei olla villasukat jalassa!
Uutiset
25.11.2018 18:08
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Atte Kajova

Elastisesta on kuin huomaamatta kasvanut koko kansan kultapoika. Positiivisuutta huokuva hovikelpoinen herrasmies on tätä nykyä tuttu näky koko perheen tv-ohjelmissa. Länttiset lökäpöksyt ja hurja hip hop -uho ovat enää muisto vain.

– Ehkä musiikissanikin on alkanut kuulua se perspektiivi ja syvyys, mitä olen elämältä saanut, kiitollinen räppäri filosofoi Seiskalle.

Lue myös: Oho, Elastinen ja raskaana oleva Riina-vaimo päätyivät Espanjassa eläkeläisten hotelliin – huoneesta upea näköala! ”Onko se jokin vihje?”

Mitä raha sinulle nykyään merkitsee?

– Yritän koko ajan saavuttaa sellaista mielentilaa, että se merkitsisi mahdollisimman vähän. Oikeastaan kaikki muut asiat elämässä merkitsevät paljon enemmän: oma perhe, frendit ja se, että saan toteuttaa intohimojani.

Lue myös: Siellä tyttö jo potkii! Elastisen kauniin Riina-vaimon muhkea vauvamasu paljastui Espanjassa: kävelivät rantakadulla esikoisen kanssa – paparazzikuvat!

Et siis enää räppäisi roiskuvasta samppanjasta ja paksuista setelitukoista?

– Sitten kun bailataan, niin bailataan kunnolla! Silloin ei edelleenkään olla villasukat jalassa peiton alla, hän naureskelee.

Toisin sanoen Elalle pikkujoulukausi ei ole paha rasti.

– Kaikki ystäväni tietävät, että olen bileissä nopeasti syttyvää sorttia. Kun bailut alkaa, sitten ne todellakin alkaa. Pyrin olemaan juhlien hengenluoja, sellainen olen ollut aina.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »