Uutiset

Perhe vastustaa suhdetta! Susanna Indrénin kanssa yhteen palannut Samuli: Susanna kutsuu omaishoitajakseen!

30.03.2020 06:41

Näyttelijä Susanna Indrén, 53, ja hänen 26 vuotta nuorempi aviomiehensä Samuli erosivat viime elokuussa riitaisasti. Susanna väitti Samulin käyttäneen salaa hänen luottokorttejaan 40 000 euron edestä ja jääneen kiinni uskottomuudesta.

Nyt kohuparin välit ovat lämmenneet, ja Samuli on muuttanut kaikessa hiljaisuudessa takaisin Susannan luokse Helsingin Jätkäsaareen.

Lue myös: Kohupari oikeuteen! Näyttelijä Susanna Indrén ja Samuli-rakas palasivat yhteen – tekivät toisistaan rikosilmoitukset!

Lukittautuneena kotiin

Samulin perhe ei halua olla missään tekemisissä Susannan kanssa. Susanna on myös enää harvakseltaan tekemisissä oman perheensä kanssa.

– Susanna on puhelimitse yhteydessä vain äitiinsä. Hän on viihtynyt viime ajat kotona, vaikka olen ennen koronaa ehdottanut hänelle teatteri- ja ravintolailtoja. Susanna kutsuu minua leikkimielisesti omaishoitajakseen, koska hoidan kauppa-asiamme. Toki käymme myös yhdessä ostoksilla.

Samuli ei ole koskaan nauttinut julkisuudesta. – Susanna on puhunut minut mukaan lehtihaastatteluihin.
Samuli ei ole koskaan nauttinut julkisuudesta. – Susanna on puhunut minut mukaan lehtihaastatteluihin.

 

Lue myös: Kohupari Susanna Indrén ja Samuli selvittävät sotkujaan oikeudessa – ”En ole varastanut rahaa!”

Samuli kertoo, ettei hänen perhe pidä yhtään hänen ja Susannan yhteenpaluusta.

– Heidän mielestään minun pitäisi jatkaa omaa elämää. Susannasta ja hänen kouluikäisestä Urho-pojasta on tullut kuitenkin osa arkeani. Urho käy kerran viikossa luonamme ja joskus myös viikonloppuisin yökylässä mutta on enimmäkseen isänsä luona. En ole ollut missään tekemisissä Urhon isän kanssa, koska hän ei halua pitää yhteyttä Susannaan, Samuli kertoo.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!