fbqPerhe suree Peaches Geldofia: koskettavat kotivideot leviävät verkossa | Seiska
Perhe suree Peaches Geldofia: koskettavat kotivideot leviävät verkossa

Perhe suree Peaches Geldofia: koskettavat kotivideot leviävät verkossa

Uutiset | 08.04.2014 14:16

Edesmenneen Paula Yatesin ja rokkarihyväntekijä Bob Geldofin 25-vuotias tytär Peaches Geldof menehtyi eilen maanantaina (7.4.). Häntä jäävät kaipaamaan muusikkoaviomies Thomas Cohen  ja heidän kaksi pientä lastaan Astala ja Phaedra.

Uutinen oli erityisen shokeeraava siksi, että Peachesin äiti Paula kuoli nuorena heroiinin yliannostukseen ja isäpuoli, INXS-laulaja Michael Hutchence teki itsemurhan. Alustavien tietojen mukaan Peaches menehtyi kuitenkin luonnollisista syistä.

Peaches oli innokas Instagram-käyttäjä, joka jakoi faneilleen runsaasti kuvia ja videoita elämästään kahden lapsen äitinä ja vaimona.

 

 

Peachesin viimeiseksi päivityksesi jäi video hampaita pesevästä ilopilleristä. (Klikattuasi videota pääset katsomaan videon)

 

 

Äitiä jäävät kaipaamaan kaksi pientä poikalasta: yksivuotias Astala ja alle vuoden ikäinen Phaedra.

 

 

Kuolemaansa edeltävänä päivänä Peaches julkaisi Instagramissa kuvan itsestään äitinsä Paulan kanssa. Kuvatekstiksi Peaches oli yksinkertaisesti kirjoittanut "minä ja äitini". Peaches oli vain 11-vuotias kun hänen äitinsä kuoli, eikä hän päässyt menetyksestä koskaan täysin yli. Vielä viime vuonna Peaches kertoi Elle-lehdelle, että hänen "on yhä vaikea puhua äitinsä kuolemasta". Peaches löysi kuitenkin itse äitiyden ilon kahdesta lapsestaan ja entinen bilehile rauhoittui poikiensa myötä.

Luonnollisesti poliisi tutkii yhä Peachesin kuolemaa, mutta alustavien tietojen mukaan vaalea tv-persoona kuoli luonnollisista syistä.

 

LUE LISÄÄ:

Ikoninen muusikkolegenda on kuollut

Shirley Temple on kuollut - katso kuvat vuosien varrelta

Näyttelijä Tea Ista on kuollut

Näyttelijäveteraani Mickey Rooney on kuollut - muistatko näitä seikkoja hänestä?

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!