fbq
Uutiset
01.11.2017 19:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Atte Kajova
Niki Juusela
Penisvideosta jättikohu – näin tienasi Juhani Tammisen tylyttämä Niki Juusela!
Uutiset
01.11.2017 19:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Atte Kajova

MTV:n F1-selostaja Niki Juusela tienasi viime vuonna yli 5 500 euroa kuukaudessa.

Niki Juuselan tulot nousivat viime vuonna 66 664 euroon. Palautuksia hän saa 2 818 euroa.

Niki Juusela nousi hiljattain otsikoihin, kun hänen kaveriporukalleen kuvaamansa vessavideo vuoti nettiin. Videolla Niki imitoi Juhani Tammista ollessaan virtsaamassa vessassa. Videolla vilahti myös F1-selostajan penis.

Selostajatähti Niki Juuselan penisvideo leviää netissä – imitoi Juhani Tammista ja kuvasi sukuelintään!

F1-selostaja Niki Juusela joutui MTV:n urheilupomon puhutteluun - Juhani Tammista pilkkaava penisvideo leviää: Tapaus on valitettava! 

Juhani Tamminen ei ilahtunut Nikin videosta, eikä hän säästellyt sanojaan kommentoidessaan tilannetta Seiskalle.

− Kokeneena urheiluliiderinä ja kasvattajana sanoisin, että Juusela on klassinen conman (suom. huijari). Conman tarkoittaa, että jos toiselle sanoo ”Niki hei, sä olet helvetin lahjakas nuori toimittaja, MUTTA sulla on vähän ongelmia”, niin klassinen conman kuulee vain sen alun kehun. Se on psykologinen juttu. Conman ei lainkaan kuule sitä jälkimmäistä osuutta, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että  ”ala nyt saatana veli vähän ryhdistäytyä, tai joku tulee ja vetää sut v***u pystyyn!” Jollei hän itse ymmärrä, ettei viina sovi hänelle, niin jonkun täytyisi kertoa se hänelle. Valitettavasti vaikuttaa ilmiselvästi siltä, ettei Maikkarin johdossa ole sellaisia veljiä, jotka sen hänelle kertoisivat, Juhani latasi.

Rajua ryöpytystä! Juhani Tamminen haukkuu Niki Juuselaa öykkäriksi ja huijariksi – ”Ei ollut ensimmäinen kerta, kun oksentaa päälle”

Penisvideolla pilkattu Juhani Tamminen raivostui: Niki Juuselaa odottaa jääkylmä kotiinpaluu – ”Tämä on selvitettävä face-to-face!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »