fbq
Uutiset
26.10.2017 16:54
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Juhani Tamminen
Penisvideolla pilkattu Juhani Tamminen raivostui: Niki Juuselaa odottaa jääkylmä kotiinpaluu – ”Tämä on selvitettävä face-to-face!”
Uutiset
26.10.2017 16:54
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

MTV:n F1-selostaja Niki Juuselasta levisi viime viikolla julkisuuteen kiusallinen video. Pienelle kaveripiirille tarkoitetulla mutta sittemmin kulovalkean tavoin levinneellä videolla Juusela imitoi jääkiekkolegenda Juhani Tammista kuvaten myös penistään.

Lue myös: F1-selostaja Niki Juuselan penisvideo leviää netissä - imitoi Juhani Tammista!

Lue myös: Penisvideon kuvannut Niki Juusela joutui MTV:n urheilupomon puhutteluun!

Juusela joutui ymmärrettävästi kohun keskelle, mutta kaikesta päätellen suosittu selostajanikkari on vasta ajautumassa todellisen myrskyn silmään. Jääkiekkoleijona numero 79 ei nimittäin ole unohtanut joutuneensa pilkan kohteeksi - eikä tule unohtamaan.

Pilkkavideon tullessa julki Juusela oli työmatkalla Yhdysvalloissa. Ilta-Sanomien mukaan selostaja oli ottanut tapauksen tiimoilta yhteyttä Tammiseen tekstiviestillä.

Niki Juuselasta levisi kiusallinen penisvideo, joka pilkkasi Juhani Tammista.
Niki Juuselasta levisi kiusallinen penisvideo, joka pilkkasi Juhani Tammista.

– Kyllä nämä ovat sen tyyppisiä hölmöilyitä – varsinkin pilkanteon kohteen suhteen – ettei näitä hoideta tekstarilla. Odotan, että veli Juusela on yhteydessä allekirjoittaneeseen palatessaan maailmalta. Tämä asia on selvitettävä face-to-face! Tami jyrisee Seiskalle.

– Minun on helvetin vaikea kuvitella, että sivistyneet ihmiset hoitaisivat tämän tyyppisiä asioita tekstarilla. En minä ainakaan hoitaisi.

Tamin mukaan Juusela soitti hänelle myöhemmin.

– Meillä oli lyhyt keskustelu. Sanoin hänelle, että jos olisin ollut hänen koutsinsa ja hän minun pelaajani, olisin saatana pistänyt hänet järjestykseen from day one.

Oletko pettynyt Juuselaan?

– Ei tästä tunnetilasta mitään muutakaan termiä voi käyttää.