fbq"Pelkäsin, tuleeko märkä kala naamaan" - TIS-Mira Ahola palasi jännittyneenä median eteen - suhde Markuksen kanssa etenee: "Henkisellä puolella on runsaasti työstettävää" | Seiska
Mira Ahola

"Pelkäsin, tuleeko märkä kala naamaan" - TIS-Mira Ahola palasi jännittyneenä median eteen - suhde Markuksen kanssa etenee: "Henkisellä puolella on runsaasti työstettävää"

Uutiset | 14.08.2020 19:44

Keväällä esitetyissä Temptation Island Suomen jaksoissa kohauttanut Mira Ahola saapui keskiviikkona median jututettavaksi kauneushoitola Beauty Baeivin VIP-avajaisissa.

Mira kertoi suoraan, että paikalle saapuminen jännitti häntä hirveästi. Hänen kesänsä on mennyt ailahtelevasti ja ohjelman jälkeinen aika on ollut eräänlainen kasvuprosessi Miralle.

 - Minulla oli ennakko-odotuksia tänne saapumisesta ja kauhea jännitys, josko minut tunnistetaan. Sykkeet olivat korkealla, kun mietin, että tuleeko täällä märkä kala naamaan!

Lue myös: Nämä kuvat vahvistavat TIS-Miran ja Markuksen kuumat välit - huhkivat yhdessä hiki päässä!

Mira on myös aloitellut uutta yritystoimintaansa liikunnan parissa. Hyvinvointivalmentajana Mira tekee sekä yksilövalmennuksia että nettivalmennuksia. 

-  Hässäkkää on senkin puolesta, mutta myös henkisellä puolella on runsaasti työstettävää.

Varoo kuormittamasta itseään

Yritystoiminta antaa Miran mukaan hänelle energiaa ja muuta ajateltavaa, mutta toisaalta se vaatii paljon aikatalutusta, ettei kuormita liikaa itseään. 

- Kesä on ollut aika paljolti itsensä rakentamista uudelleen.

Mira yrittää pysyä syksyä kohti positiivisena, ja uskoo, että menneet murheet rauhoittuvat pikkuhiljaa, kun uusia Tempparikausia ilmestyy. 

Lue myös: Temptation Island -Mira aloitti terapian kohuohjelman jälkeen – huoleton elämä muuttui suruksi ja synkkyydeksi: En osaa pyytää apua ennen kuin peli on lähes menetetty!

Suhde ei vielä virallinen

Markuksen kanssa Temptation Islandin kuvauksista asti tiiviisti yhteyttä pitänyt Mira kertoo, ettei ole vielä virallisesti parisuhteessa.

- Tapailemme Markuksen kanssa edelleen. Meillä menee hyvin ja olemme tosi rauhassa tutustuttu toisiimme viimeisen puolen vuoden aikana. Olemme halunneet katsoa, onko tästä jutusta mihinkään ja kyllä se nyt kovin näyttää siltä, että tästä voisi jotain tullakin.

Hän asuu edelleen Tampereella, mutta on viettänyt aikaansa usein Vantaalla.

Lue myös: Temptation Island -Mira palasi julkisuuteen podcastissa: paljastaa nykyiset välinsä Markukseen - "En halua vielä rakentaa uutta suhdetta"

Mira ja Markus tapasivat toisensa Temptation Island Suomen kuvauksissa ja suhde lämpeni nopeasti.
Mira ja Markus tapasivat toisensa Temptation Island Suomen kuvauksissa ja suhde lämpeni nopeasti.

Katso myös: Oho! Eronneiden TIS-Miran ja Valton intiimin eroottiset alusvaatekuvat yhä somessa julki - katso rohkeat otokset!

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!