Paula Vesalan firmasta kultakaivos – sijoitti satojatuhansia osakkeisiin!

Uutiset | 10.06.2018 11:47

Monilahjakas Paula Vesala, 36, on osoittanut, ettei hänen tarvitsee ratsastaa PMMP:n maineella. Vuonna 2015 alkanut sooloura on ollut jättipotti, ja hänet palkittiin ensimmäisestä albumistaan kaikilla tärkeimmillä Emma-palkinnoilla.

Lue myös: Paula Vesala julkaisi nuoruuskuvansa – välitti vahvan sanoman ihailijoilleen: ” On monia jotka eivät näe tulevaisuudessa mitään, kun tämä hetki on juuri nyt niin vaikea!”

Paulan kekseliäästi nimetty yritys Maailmanloppu Oy on ollut myös kultakaivos. Yhtiö teki viime vuonna 456 000 euron liikevaihdolla 279 000 euroa voittoa. Maailmanlopun varalle putiikilla on 730 000 euroa voitonjakokelpoisia varoja. Paula on myös sijoittanut rahoja runsaasti osakkeisiin, yhteensä yli 410 000 euroa.

Lue myös: Paula Vesala julkaisi harvinaisen yhteiskuvan näyttelijärakkaansa kanssa: Star Warsin ensi-illassa Hollywooodissa – katso!

Oman musiikin lisäksi Paula kirjoittaa lauluja muille artisteille. Hän myös näyttelee ja on asunut viime vuodet Los Angelesissa, missä hän on opiskellut dramaturgiaa.

Lue lisää menestyneiden naispoppareiden bisneksistä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!