Pasi Remsu jäi Kanarialle karanteeniin! HBO:n sarjaa tähdittävältä näyttelijältä hurja väite: ”Suurempi mahdollisuus selvitä hengissä kuin Suomessa!”

Uutiset | 03.04.2020 15:30

Rovaniemeläinen rakennusmies Pasi Remsu, 44, nousi kertaheitolla tv-kansan tietoisuuteen, kun hän nappasi roolin HBO:n tuottamasta His Dark Materials -fantasiasarjasta.

Juuri nyt Pasinkin elämä on täysin pysähtynyt maailmalla riehuvan koronaviruspandemian vuoksi. Hän on myös kaukana kotoa, sillä näyttelijä vastaa puhelimeen Kanariansaarilta Espanjasta.

– Saavuin tänne nelisen viikkoa sitten juhlimaan ystäväni lapsen syntymää. Yritin lähteä maasta neljän päivän miniloman jälkeen, mutta lentoni Lontooseen oli peruttu. Varasin viikon päähän toisen lennon, mutta sekin peruttiin, Pasi kertoo.

Lue myös: Rovaniemeläislähtöinen Pasi nappasi roolin HBO:n suursarjasta – ”En paljasta tarkkaa palkkiotani!"

Sitten Espanjan pääministeri julisti maahan poikkeustilan, ja Kanarialla tapahtui jotain ennennäkemätöntä.

– Kukaan ei oikein tiennyt koronasta vielä mitään, kun täällä lyötiin kaikki liikkeet kiinni yhdessä yössä. Ravintolat lahjoittivat ihmisille kaduilla ruokaa, etteivät ne mene piloille. Täällä ei koronan kanssa jahkailtu.

– Olisin toki voinut lähteä Suomeen, mutta täällä on suurempi mahdollisuus selvitä hengissä kuin Suomessa. Vaikuttaa siltä, että Suomessa jengi ei kunnioita tätä tautia. Suomessa on paljon porukkaa, jotka eivät ole olleet kahteen sukupolveen sodassa, niin he luulevat olevansa kuolemattomia.

Lue lisää ja katso kuvat Seiska Klubista!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!