fbq
Uutiset
18.07.2018 12:22
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Atte Kajova
Rosanna Kulju
Parikymppinen insinööri murjaisi baaritiskillä Rosanna Kuljulle todellisen törkykommentin: ”Etkö löytänyt parempaa kuin tällaisen p*skaduunin?!”
Uutiset
18.07.2018 12:22
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Atte Kajova

Miss Helsinki -kaunotar Rosanna Kulju kertoi uudessa blogikirjoituksessaan ravintola-alalla kokemastaan asiattomasta käytöksestä.

Rosanna kirjoitti pitkän blogikirjoituksen kuulemistaan ala-arvoisista kommenteista. Pitkään ravintola-alalla, muun muassa Helsingin kuumimmissa yökerhoissa Namussa ja Skohanissa työskennellyt ex-missi kertoi tilanteesta, joka on jäänyt hänen mieleensä.

Asiakas tulee tiskille, nuori kille, joka on korkeintaan 20. Kysyy multa näin; ’sä kun oot missi niin etkö oikeasti löytänyt mitään parempaa duunia kun tämmösen paskaduunin?’, Rosanna kirjoitti.

Lue myös: Miss Helsinki Rosanna Kulju ja Hunks-Tofe – ero: ”En halua enää valehdella!”

Hän kertoi hämmentyneensä kuulemastaan. Rosanna kysyi asiakkaalta, mitä tämä tekee työkseen. Mies oli vastannut olevansa insinööri.

Siihen vaan totesin, että jos olet oikeasti korkeasti koulutettu ja minä olen tyhmä joka tekee tämmöstä ala-arvoista paskaa niin eikös sinun pitäisi olla sitten se fiksumpi jolla on paremmat käytöstavat etkä heittäisi mitään tuollaista kenellekään. Tilanne loppui siihen, kun tiskin kaikki muut asiakkaat antoivat tälle kundille löylyä. 

Muistutti ihmisiä käytöstavoista

Rosanna kirjoitti suhtautuneensa hämmentävään kommenttiin melko rauhallisesti, sillä hän on omien sanojensa mukaan tottunut kaikenlaisiin huuteluun.

Minun mielestäni kaikkien pitäisi olla yksi päivä ravintolassa töissä, yhden päivän siivoojana ja yhden päivän vaikkapa järjestyksenvalvojana. Uskon, että silloin käytös olisi erilaista. Silloin tietäisi minkälaista on yrittää puhua järkeviä känniselle asiakkaalle joka toistaa samaa asiaa sata kertaa vaikka olet tehnyt kaikkesi että asiakkaalla olisi hauskaa ja onnistunut ilta, silloin oppisi laittamaan roskat roskiin eikä sinnepäin ja varmasti oppisi myös käyttäytymään paremmin ravintolassa. 

Lue Rosannan blogikirjoitus kokonaisuudessaan täältä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltamakasiini.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »