Susanna Kyrö

Pariisiin muuttava Disney-tubettaja Susanna Kyrö: Tunnen huonoa omaatuntoa – ystävä joutuu etsimään uuden kodin!

12.09.2019 19:01

Pariisin Disneylandissa työt aloittava tubettaja Susanna Kyrö tunnetaan Disneyn superfanina, ja hänen Unelmoin-Youtube-kanavansa on täynnä Disneyn taikaa. Heinäkuussa Susanna sai tiedon, että hän on saanut työpaikan Pariisin Disneylandista.

Lue myös: Suosittu tubettaja Susanna Kyrö teki radikaalin elämänmuutoksen – pakkaa tavaransa ja muuttaa Pariisiin: Pääsin töihin Disneylandiin!

Oman unelman toteutuminen toi Susannalle myös syyllisyyden tunteen, sillä muutto ulkomaille vaikuttaa hänen nykyisen kämppäkaverinsa asuintilanteeseen.

– Haaveeni toteutumisen takia ystäväni joutuu etsimään uuden asunnon. Tiedän, että sen löytäminen Helsingistä voi olla haastavaa.

Lue myös: Disney-tubettaja Susanna Kyrö oli hukassa seksuaalisuutensa suhteen – löysi vastauksen Youtubesta: Olen biromanttinen aseksuaali!

– Aluksi ajattelin, etten ota työtä vastaan, koska ystäväni joutuisi suunnittelemaan elämänsä uudelleen. Hän kuitenkin sanoi minulle, että minun on mentävä. Nyt lähden elämään unelmaani.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!