Paratiisihotelli-Johnnylle tuomio naisen pahoinpitelystä: selvisi vähällä!

Paratiisihotelli-Johnnylle tuomio naisen pahoinpitelystä: selvisi vähällä!

Uutiset | 09.12.2015 12:41

Paratiisihotelli-ohjelmassa viimeksi nähty ja useista muistakin tosi-tv-ohjelmista tunnettu Johnny Kuoppala tuomittiin eilen Helsingin käräjäoikeudessa kolmesta erillisestä pahoinpitelystä, yhdestä lievästä pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta ja haitanteosta virkamiehelle.

Pahoinpitelyt kohdistuivat Johnnyn entiseen naisystävään. Johnny tuomittiin myös haitanteosta virkamiehelle, koska hän oli vastustanut pahoinpitelyn seurauksena paikalle tulleita poliiseja, minkä seurauksena hänet vietiin käsi- ja jalkaraudoissa putkaan.

Syyttäjä oli vaatinut Johnnylle vähintään neljän kuukauden vankeusrangaistusta, mutta oikeus päätti, että sakkorangaistus riittää, kunhan se on tekojen lukumäärän nähden riittävän suuri.

Yli 2000 euroa maksettavaa

Pahoinpitelyt tulivatkin Johnnylle kalliiksi. Hänet tuomittiin maksamaan 100 päiväsakkoa, joista hän joutuu maksamaan 91, koska putkassa istutusta ajasta vähennetään vapauden menetyksen takia 9 päiväsakkoa. Sakoista maksettavaa kertyy yhteensä 546 euroa. Lisäksi Johnny joutuu maksamaan valtiolle todistelukustannuksia 204 euroa, ex-naisystävälleen yhteensä 1300 euroa kivusta ja särystä sekä 100 euroa ex-naisystävän kämppikselle tämän uhkaamisesta.

Johnnyn tulot olivat viime vuonna 22 198 euroa. Hän tekee töitä muun muassa dj:nä. Johnny muistetaan myös vuoden 2008 Big Brotherista, missä hänen nimensä oli vielä Risto Kuoppala.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!