Paratiisi-Johnny pahoinpitelytuomiostaan: Karhukin suuttuu, kun tarpeeksi tökkii

Paratiisi-Johnny pahoinpitelytuomiostaan: Karhukin suuttuu, kun tarpeeksi tökkii

Uutiset | 09.12.2015 13:22

Paratiisihotelli-ohjelmaa tähdittänyt Johnny Kuoppala tuomittiin eilen Helsingin käräjäoikeudessa sakkoihin ja korvauksiin entisen naisystävänsä pahoinpitelystä. Seiska tavoitti Johnnyn, joka harmitteli tapahtunutta.

– Eihän se tosiaan mitenkään kiva homma ole että tuomioita räpsähti. Etenkin, kun puoliakaan väitetyistä tapahtumista ei ole oikeasti edes tapahtunut. Käytin voimakeinoja rauhoittamistarkoitukseen kun vastapuoli oli aggressiivinen, en vahingoittamistarkoitukseen. Kuitenkin oikeuden silmissä se oli liikaa sekin, Johnny toteaa.

”En satuttaisi kärpästäkään”

Tuomiolauselmasta käy ilmi, että teot tapahtuivat viime vuoden kesä-, heinä- ja marraskuussa, jolloin Johnny kertoo olleensa ”maailman huonoimmassa parisuhteessa”.

– Minun läheiseni tai ne, jotka ovat ikinä ovat olleet minun kanssa tekemisissä, tietävät, että en ikinä satuttaisi kärpästäkään. Mutta toki, kyllä se karhukin suuttuu kun tarpeeksi tökkii kepillä ärsyttääkseen. Surullista tässäkin kaikessa on se, että se fyysinen väkivalta puhumattakaan henkisestä väkivallasta jota itse sain siinä suhteessa kokea, ei vaikuttanut mihinkään, Johnny lisää.

”Tekeehän tuo tiukkaa”

Johnny joutuu maksamaan 546 euron edestä sakkoja, 204 euron edestä todistelukustannuksia, yhteensä 1300 euroa korvauksia ex-naisystävälleen kivusta ja särystä ja vielä 100 euroa ex-naisystävän kämppikselle tämän uhkaamisesta.

– Tekeehän tuo tiukkaa, kun yrittäjänä koittaa raapia edes vähän rahaa kasaan elääkseen. Kaiken kaikkiaan ikävä tapaus ja toivon, etten olisi ikinä lähtenyt koko suhteeseen, Johnny huokaa.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!