Uutiset
Katso kuvat!

Paparazzikuvat! Tuoreesta opetusministeristä hallituksen kohukuningatar - muistatko nämä Li Anderssonin skandaalit?

06.06.2019 11:27

Eilen keskiviikkona (6.6.) tulleen tiedon mukaan Vasemmiston puheenjohtaja Li Andersson,32, on tulevan hallituksen opetusministeri. 

Li on tuttu Seiskan lukijoille useiden kohujen seurauksena. Kuluneen vuoden aikana hän on ollut toistuvasti otsikoissa. Muistatko vielä nämä kohut?

Yksityiselämä

Li on ollut tunnetusti varsin niukkasanainen yksityiselämästään mediassa. Hän kuitenkin raotti salaista arkkuaan vastikään Me Naiset -lehdelle. Hän kertoi muuttaneensa uuden miehen kanssa avoliittoon. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

– Turussa liikumme yhdessä melko vapaasti. Juoksemme, käymme salilla ja saunomme. En haluaisi, että julkisuus rajoittaa elämääni liikaa, Li kertoi lehdelle.

Seiskan paparazzi löysi toukokuussa Lin ja uuden rakkaan Helsingin rautatieasemalta, jonne he olivat saapuneet Turusta junalla.

Seiska julkaisi pariskunnasta ensimmäiset yhteiskuvat jo tammikuussa, kun rakastavaiset olivat viettämässä railakasta iltaa turkulaisessa olutravintolassa. 

li
Helsingin keskustan Sokoksen kulmalla pari päätti juosta paparazzia karkuun – Li edellä, mies perässä.

Katso lisää kuvia tästä linkistä

Parisuhdekriisi

Li bongattiin viime vuoden Pori Jazzeilta läheisissä tunnelmissa toimittaja Tuomas Peltomäen kanssa. 

Helsingin Sanomien Uutisraportti-satiiriohjelmasta tuttu Tuomas ja vasemmistopomo Li istuskelivat nurmikolla ja kumosivat oluita.

Tämän jälkeen käynnistyi villit suhdespekulaatiot, jotka lopulta ammuttiin alas. Illan kulusta syntyi kuitenkin jälkipyykkinä mehevä aviokriisi. Hyvinkään käräjäoikeudesta paljastuu, että Tuomaksen vaimo laittoi avioerohakemuksen vireille samana päivänä, kun Seiskan paljastusjuttu ilmestyi.

Lue lisää tästä

Villit illat

Lin villit baari-illat ovat olleet myös toistuvasti otsikoissa. 

Viime vuoden syyskuussa hän osallistui puolueensa Tallinnan-risteilylle. Laivan saavuttua Helsinkiin sunnuntaina jatkoi Li ystäviensä kanssa juhlia Helsingin Sörnäisiin. 

Ennen kymmentä Li lähti pois kuppilasta hoippuen.

Lue lisää tästä

Li

Hyppy

Li bongattiin toukokuun lopulla helsinkiläisessä olutravintola Bruuverissa. Hän oli murheellisissa tunnelmissa. 

 – Li kyynelehti pöydässä vuolaasti. Seurueeseen kuulunut puoluetoveri Dan Koivulaakso lohdutti Litä, ja jossain vaiheessa itku tyyntyi. Toivottavasti ei ollut mistään vakavasta kyse, Helsingissä huolehditaan.

Katso kuvat tästä

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!