fbq
Uutiset
29.05.2020 18:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Samuli Edelmann
Paparazzikuva! Samuli Edelmann on tuttu näky Oulussa – pitkiä vierailuja 16 vuotta nuoremman salarakkaan luo!
Uutiset
29.05.2020 18:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Yksi Suomen rakastetuimmista tunteiden tulkeista, laulaja-näyttelijä Samuli Edelmann, 51, on löytänyt rinnalleen rakkauden. Seiskan tietojen mukaan Samuli on heilastellut jo ainakin vuoden päivät itseään 16 vuotta nuoremman, Oulussa asuvan kaunottaren kanssa.

Toimituksemme sai kyyhkyläisistä vihiä jo viime kesänä, mutta nyt syventyneelle suhteelle on saatu vahvistus. Seiskan paparazzi bongasi Samulin viime perjantaina poistumasta rakkaansa Oulun-asunnolta. Laulaja nousi autoonsa ja lähti ajelemaan kohti etelää.

- Pariskunta on kulkenut paljon Oulun ja Helsingin väliä. He tuntuvat asettuneen Ouluun, jossa Samuli on asustellut enemmän tai vähemmän jo puolisen vuotta, ellei kauemminkin, Seiskalle kerrotaan.

s

Samulin visiitti ei jäänyt huomaamatta...

Tuttu mies taloyhtiössä

Oulun kantakaupungin kupeessa sijaitsevan kivitalon asukkaat alkoivat jo loppukesästä ihmetellä, kun maankuulusta laulajasta tuli yhtäkkiä tuttu näky taloyhtiössä. Samulin kerrotaan tulleen usein rappukäytävässä ja hississä hämmästyneitä asukkaita vastaan.

- Samulin auto on seissyt välillä pitkiäkin aikoja taloyhtiön vieraspaikalla. Joskus se on siinä päiväkaupalla, joskus taas lyhyempiä pätkiä, Oulusta raportoidaan.

Toisinaan Samulin on voinut bongata myös taloyhtiön vieressä sijaitsevasta puistosta, jossa kuuluisuus on leikkinyt yksinhuoltajarakkaansa lapsen kanssa. Onpa kultakurkku bongattu myös renkaanvaihtopuuhissa taloyhtiön pihalla.

Muistatko vielä? 

Kesällä 2018 Suomi kohisi Samulin ja laulaja Paula Vesalan romanssista. Suhteesta ei koskaan tullut "julkista" ja se hiipui omia aikojaan, mutta paparazzikuva jäi elämään.

Superpari Paula Vesala ja Samuli Edelmann eivät enää peittele rakkauttaan: avoimesti yhdessä keskustassa – kuva!

s