Hyppää pääsisältöön
Jukka

Paparazzi löysi Huuma-ohjelmassa sekoilleen Duudson-Jukan – tältä hän näytti maanantaiaamuna – seurassa söpö koira - kuvat!

Duudsonit-rämäpääryhmän Jukka Hildén aiheutti lauantaina kohun, kun hän esiintyi sekavana Huuma-ohjelmassa. Jukka matki loukkaavasti taviskilpailijaa ja kyseli, onko miehellä lääkitys kohdillaan. Jukan toimintaa haukuttiin somessa kiusaamiseksi, ja miestä vaadittiin pyytämään anteeksi käytöstään.

Seiskan paparazzi bongasi Jukan maanantaiaamuna Helsingin Ullanlinnasta. Hän vei tyttärensä läheiseen leikkipuistoon ja pissatti samalla Chachi-rakkaansa hurtan. 

s

Jukka selvästi nautti koiran kanssa tepastelusta. Kapteeninkadulla Jukka innostui juoksemaan, mutta ei lopulta jaksanut kuin spurtata noin 20 metrin matkan. 

s

Jukka suunnisti läheiseen kahvilaan juomaan kuumaa aamukahvia. Hän tarkasta matkalla puhelimeensa tulleet viestit. Chachin koira odotti rauhallisesti kahvilan pöydän alla, kun isäntä joi kupposensa tyhjäksi. 

s

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Panu Hörkkö

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!