Paparazzi iski: Saran ja Roopen suhde on kruunattu transrasvoilla!

Uutiset | 21.03.2016 11:52

Laulaja-juontaja Roope Salmisen ja juontaja-malli Sara Siepin parisuhde voi ilmeisen hyvin. Pari nimittäin käy läpi suhteen ensivaihetta, jota myös ”hullaantumisvaiheeksi” kutsutaan. Kyseisen jakson aikana viihdytään paljon yhdessä ja kumppani nähdään vahvasti positiivisessa valossa. Suomalaisille pareille on tuttua myös nestemäisten nautintoaineiden nauttiminen.

 

Hampparit maistuvat

Näin Roopella ja Saralla näytti pyyhkivän myös toissa viikonloppuna. Parilla piisasi kiirettä sekä perjantaina että lauantaina. Perjantaina molemmat viihtyivät Emma-gaalassa sekä sen jatkoilla helsinkiläisen Presidenttihotellin yökerhossa.

 

 

Pressasta he poistuivat puoli kolmen aikaan aamuyöllä ja hurauttivat Kampin McDonald’siin, mistä mukaan lähti aimo läjä sapuskaa.

Lauantaina Roope juhli Tavastialla levynjulkkaribileitä, ja Sarakin nähtiin paikalla.

Kaksikon seurustelu voi pian alkaa näkyä myös vyötäröllä ja pakaroilla. Tämä oli nimittäin ties monesko kerta, kun lempiväiset on bongattu vähäravinteiselta huikopalalta.

 

Kissa–hiiri-leikkiä

Roope Salminen ja Sara Sieppi ovat pitäneet toistaiseksi suunsa visusti supussa parisuhteestaan. Aiheesta vaikenemalla he varmistavat sen, että spekulaatiot aiheesta pysyvät otsikoissa viikko toisensa jälkeen.

Jos pari olisi heti alussa myöntänyt, että he ovat yhdessä, ei aihe enää kiinnostaisi kissojakaan. Ehkä pariskunta käykin tarkoituksella kissa–hiiri-leikkiä lehdistön kanssa, sillä tuohan se varmasti jännän lisämausteen hullaantumisvaiheen pyörteisiin.

 

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!