fbqPaparazzi iski! Ruuhkavuosia elävä Jukka Hildén tarvitsisi kipeästi lisäkäsiä! | Seiska
Jukka Hilden

Paparazzi iski! Ruuhkavuosia elävä Jukka Hildén tarvitsisi kipeästi lisäkäsiä!

Uutiset | 16.09.2020 07:16

Kun koronapandemia viime keväänä alkoi, Duudsoneista tuttu Jukka Hildén, 40, ja hänen söpö meksikolainen tanssijavaimo Chachi Gonzales, 24,  päättivät muuttaa Suomeen. Perhe löysi uuden kodin Ähtäristä keskeltä korpea. He viettivät mökkielämää kuukausia, kunnes elokuun alussa paljastui, että Jukka osallistuu syksyllä Tanssii Tähtien kanssa -kilpailuun. Tämä tarkoitti sitä, että perheen oli jälleen muutettava.

Seiskan tekemän selvityksen mukaan Jukka ja Chachi ovat nyt muuttaneet kaikessa hiljaisuudessa Helsinkiin. Parin uusi koti sijaitsee pääkaupungin arvoalueella. Noin 120 neliön kokoisen asunnon parvekkeelta aukeaa vehreät puistomaisemat.

Osakasluettelon mukaan pari ei omista asuntoa, vaan he asuvat siinä vuokralla. Kyseisessä taloyhtiössä on vuokralla useita kalustettuja asuntoja.

Lue myös: 2 500 euron vuokra! Jukka Hildén ja Chachi-rakas vaihtoivat mökkielämän Helsingin ökykotiin – kuva!

Kädet vähissä

Jukka ja Chachi perheineen ovat jo tuttu näky Helsingin katukuvassa. Näyttävä julkkisperhe tunnistetaan siellä, missä he ikinä liikkuvatkaan.

Siitä pitävät huolen erityisesti perheen koirat Bandit ja Rex. Pomsky-rotuiset hauvat ovat nimittäin perin harvinaisia Suomessa.

Paparazzi bongasi Jukan vauhdikkaalta happihyppelyltä. Ruuhkavuosia elävä Duudsoni tarvitsisi kipeästi lisäkäsiä jostakin.
Paparazzi bongasi Jukan vauhdikkaalta happihyppelyltä. Ruuhkavuosia elävä Duudsoni tarvitsisi kipeästi lisäkäsiä jostakin.

Lue myös: Oho, Jukka Hildénin Chachi-puoliso julkaisi yllättävän videon – näin hyvin hän puhuu suomea!

Jukka on herättänyt hilpeyttä pitkillä happihyppelyillään, jotka paljastavat hänen elävän todellisia ruuhkavuosia. Jukalla on nimittäin usein rintarepussa perheen pienin lapsi ja käsissään hän pitelee koiriaan hihnoissa. Kokonaisuuden täydentävät jaloissa juoksentelevat Jukan kaksi ala-asteikäistä lasta hänen edellisestä liitostaan.

Jukka kävi vauhdikkaan lenkin päätteeksi hakemassa ystävälleen Mehdi Yonesille viherpirtelön.
Jukka kävi vauhdikkaan lenkin päätteeksi hakemassa ystävälleen Mehdi Yonesille viherpirtelön.

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!