Uutiset
Katso kuvat!

Paparazzi iski! Jaajo Linnonmaalta selitys kohukuvista mysteerikaunottaren kanssa: ”En oikein tiedä mistä on kyse”

01.04.2019 07:06

Perinteistä Radiogaalaa juhlittiin Helsingin Messukeskuksessa toissa viikon perjantaina. Punaisella matolla nähtiin muun muassa Sami Kuronen, Ellen Jokikunnas, Jaajo Linnonmaa ja Tinni Wikström.

Bileet Messukeskuksessa jatkuivat yli puolenyön. Osa vieraista, kuten Tuomas Enbuske, kuitenkin poistui paikalta jo ennen kuin viimeiset pystit oli jaettu.

Suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaa oli illan viimeisten juhlijoiden joukossa. Messukeskuksesta puolenyön jälkeen lähtiessään Jaajo otti tukevan otteen vaalean naisen kädestä ja herrasmiehen elkein talutti juhlatuulella ollutta seuralaistaan.

Jaajo ja nuori nainen lähtivät Radiogaalasta yhtä matkaa.
Jaajo ja nuori nainen lähtivät Radiogaalasta yhtä matkaa.

 

Kävely tuotti tuesta huolimatta naisseuralaiselle vaikeuksia, ja hän olikin keikahtaa pää edellä katuun askeleita hakiessaan.

Jaaja ja seuralainen poistuivat Radiogaalasta.

Jaajolla sen sijaan oli tasapainotus hyvin hallussa: blondin roikkuessa hänen vasemmassa kädessään oli oikeassa kädessä pullo punaviiniä!

Jaajo: Talutin Tinniä!

Seiska tavoitti Jaajon, joka kommentoi gaalaillan kulkua.

– Menimme Nelosen porukan kanssa bussilla Skohaniin jatkoille. En oikein tiedä mistä on kyse, varmaan talutin Suomipopin iltapäiväjuontajan Tinnin bussiin, Jaajo kommentoi Seiskalle.

Paparazzikuvissa Jaajon rinnalla kuitenkin kulkee nainen, jolla on kiharat hiukset, kun gaalassa Tinni esiintyi suorissa hiuksissa. Myös Tinnin ja tuntemattomaksi jääneen vaaleaverikön juhlatamineet ovat kuvissa aivan erilaiset.

Tältä Tinni näytti Radiogaalan punaisella matolla.
Tältä Tinni näytti Radiogaalan punaisella matolla.
Teksti:Sami Hernesaho ja Petri Voutilainen
Kuvat:M. TUBLI-PHOTOS, Pasi Murto ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!