fbqPandemia sotki suunnitelmat! Muodokas seurapiirikaunotar Taru Kalenov jäi jumiin Suomeen – avautuu Dubain tiukoista koronarajoitteista: ”Se on ihan sairasta!” | Seiska
Uutiset
09.05.2020 18:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Taru Kalenovin kotialbumi
Taru Kalenov
Pandemia sotki suunnitelmat! Muodokas seurapiirikaunotar Taru Kalenov jäi jumiin Suomeen – avautuu Dubain tiukoista koronarajoitteista: ”Se on ihan sairasta!”
Uutiset
09.05.2020 18:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Taru Kalenovin kotialbumi

Miss Helsinki -kilpailusta tuttu Taru Kalenov nostatti viime vuonna kulmakarvoja, kun vantaalaislähtöinen tummaverikkö poseerasi Portugalin Playboyssa. Laajasti luettu pupujulkaisu julkaisi viime kesänä Kalenovista näyttävän kuvareportaasin. Samassa rytäkässä hänet valittiin kertaheitolla lehden elokuun Playmateksi eli keskiaukeaman tytöksi.

Lue myös: Portugali valloitettu, seuraavaksi USA? Taru Kalenov täräyttää tavoitteensa: haluaa poseerata maailman kuuluisimmassa miestenlehdessä - ”Totta kai!”

Huomionarvoinen temppu nosti Tarun otsikoihin myös Suomessa. Muutoin hänestä ei ole Härmässä juuri puhuttu, sillä takavuosien Miss Helsinki -finalisti asuu nykyään Dubaissa.

– Nyt olen taas Suomessa! Onneksi, sillä en todellakaan haluaisi olla näissä oloissa Dubaissa. Täällä saa liikkua sentään jotenkin vapaasti – toisin kuin siellä, Taru, 28, tuhahtaa Seiskalle.

Lue myös: Härski valhe paljastui! Suomalainen Playboy-kaunotar Taru Kalenov järkyttyi jenkkirakkaansa vankilataustasta: ”Sellainenhan ei käy minulle lainkaan!”

Muodokkaan Tarun kurvit ovat kelvanneet mm. Portugalin Playboyhin.
Muodokkaan Taru Kalenovin kurvit ovat kelvanneet mm. Portugalin Playboyhin.
Taru on yleensä tuttu näky Dubain pilvenpiirtäjäviidakossa, mutta nyt kaunotar viihtyy kotimaassa.
Taru on yleensä tuttu näky Dubain pilvenpiirtäjäviidakossa, mutta nyt suomalaiskaunotar viihtyy kotimaassa.

”Sairaat rajoitukset”

Alun perin Tarun piti vain piipahtaa kotimaassaan, mutta pandemia sotki suunnitelmat estämällä paluulennon Arabian niemimaalle.

– Olen onnellinen, että jäin Suomeen jumiin, koska Dubaissa ei saisi edes poistua kotoa ilman poliisin lupaa. Kauppareissullekin pitäisi lähettää sähköinen hakemus, ja vasta sitten saisi lähteä liikenteeseen. Se on ihan sairasta! Taru huudahtaa.

Lue myös: ”Miehiä kiinnostaa aina seksi!” Dubaissa asuva suomalainen povipommi Taru Kalenov tyrmää sheikkien treffipyynnöt!

– Jollei määräyksiä tottele, voi saada isot sakot. Ja jos olen oikein ymmärtänyt, niin toistuvista rikkomuksista voi koitua jopa vankilatuomio.

Lue lisää Kalenovin kuulumisia tuoreimmasta Seiskasta!

Taru Kalenov ei ole lainkaan pahoillaan siitä, että majailee koronapandemian aikana Suomessa.
Taru Kalenov ei ole lainkaan pahoillaan siitä, että majailee koronapandemian aikana Suomessa.